Benjamin Ingrossos kärlekspik till Linnea Widmark efter uppbrottet

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso
I fredags släpptes Benjamin Ingrossos nya låt Costa Rica. Artisten har tidigare berättat att hans kommande musik handlar om ex-flickvännen Linnea Widmark – vilken är väldigt tydligt i låtens sista textrad.
Annons

Det var tidigare i år som artisten Benjamin Ingrossos, 21, följare började spekulera i om han och Linnea Widmark, 23, gjort slut. Detta efter att de börjat syas allt mer sällan tillsammans. I mars bekräftade Benjamin uppbrottet och berättade då att han och Linnea gått skilda vägar efter sex år ihop.

Musiken som Benjamin Ingrosso har gjort sedan dess har handlat om just brusten kärlek. Låten Happy thoughts, som Wahlgrens värld-profilen har gjort tillsammans med bästa vännen Felix Sandman, 20, skrev han precis efter att relationen tagit slut.

Annons

– Den skrevs, som jag sjunger i låten, en vecka efter det hände, sa Benjamin Ingrosso till Nöjesbladet i veckan.

Annons

I samma intervju berättade artisten att de kommande låtarna också kommer att handla om uppbrottet.

– De låtarna som kommer framöver från mig kommer nog vara väldigt mycket om det stadiet jag var/är i, säger han till Nöjesbladet.

Orden om Linnea Widmark i Benjamin Ingrossos låt Costa Rica

Under fredagen släpptes Benjamins nya låt Costa Rica, som har hyllats av många personer i sociala medier. Att låten handlar om ex-flickvännen Linnea Widmark är inte svårt att lista ut, då Costa Rica är en av de platser som Linnea älskar att besöka.

Annons

Nu uppmuntrar storasyster Bianca Ingrosso, 24, sina följare till att lyssna på den sista delen av låten i ett inlägg på sin Instagram story. Där skriver hon:

”Lyssna på texten allihopa! Och glöm inte slutet”, skriver Bianca, följt av en blinkande emoji.

Den sista textraden i Costa Rica lyder nämligen:

”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så jag kan hämta hem min Linnea”.

Än så länge är det inte många av Benjamin Ingrossos fans som har reagerat på den sista textraden i låten, men i kommentarsfältet på hans Instagram-konto har följarna nu börjat spekulera.

”Handlar den om Linnea? Jag menar… Costa Rica och allt annat han säger”, skriver en person.

Annons

”Linnea känner nog sig väldigt träffad”, skriver en annan.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…