LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrosso om att gifta sig – berättar om bröllopsplanerna

23 okt, 2023 
Det är många som undrar hur det står till på kärleksfronten för Benjamin Ingrosso.
Nu delar han med sig av sina tankar på att gifta sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Benjamin Ingrosso, 26, har många strängar på sin lyra och många ser honom som en av Sveriges absolut främsta pop-stjärnor. Han har bland annat vunnit Melodifestivalen, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit en Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både i P3 Guld och Rockbjörnen.

Under sommaren har han haft fullt upp med att åka land och rike runt med sommarturnén Allt det vackra. När det kommer till kärleksfronten är Benjamin singel, såvitt vi vet. Men Benjamin har haft två omtalade romanser.

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet

I sex år var han tillsammans med ex-flickvännen Linnea Widmark, 27. Men kärlekssagan höll inte för evigt mellan dem och Benjamin har pratat mycket om uppbrottet och även skrivit en hel del låtar som handlar om dem.

Annons

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin i Så mycket bättre.

Förra året trodde många att Benjamin hade hittat kärleken på nytt, eftersom han syntes flitigt med norska influencern Frøya Winther, 30. Men så var det inte och i november förra året konstaterade Benjamin en gång för alla att han var singel.

– Ja, sa han bestämt till Expressen på frågan om han var singel.

Benjamin Ingrosso om bröllopsplanerna

Även om Benjamin inte har någon partner så finns det en sak som är säker och det är att han gärna vill gifta sig en vacker dag. I ett avsnitt av Wahlgrens värld kom Bianca Ingrosso, 28, in på ämnet. Hon konstaterade då att Oliver Ingrosso, 33, inte vill gifta sig men att hon och Benjamin är mer öppna.

– Kommer du fria till Zoe?, frågade Bianca då.

– Nej! Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungarna i kyrkan heller, sa Oliver då.

– Jag undrar varför det blev att jag och Benjamin alltid är och svävar mellan massa olika grejer. Men du är bara svart eller vit, sa Bianca då.

Nu kan Benjamin komma med ett nytt besked om bröllopsplanerna.

”En dag ska jag att gifta mig här”, skriver Benjamin till en bild på en härlig alpmiljö.

BENJAMIN INGROSSO

FOTO: Claudio Bresciani / TT

Annons