Benjamin Ingrosso bekräftar uppbrottet från Linnea Widmark

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks uppbrott
Benjamin Ingrosso har i flera månader varit förtegen om sin civilstatus, trots att det länge ryktats om att han är singel. Nu väljer artisten att bekräfta uppbrottet från Linnea Widmark.
Annons

Det har under en tid spekulerats i huruvida artisten och realityprofilen Benjamin Ingrosso, 21, och flickvännen Linnea Widmark, 22, gått skilda vägar. Paret blev tillsammans för sex år sedan och har ofta synts tillsammans i tv-programmet Wahlgrens värld.

Annons

Förra veckan rapporterade Aftonbladet att han sågs flirta vilt med sångerskan Hanna Ferm, 18, efter finalen av Melodifestivalen. Hanna och Benjamin ska ha hållit sig nära varandra under hela kvällen för att sedan byta telefonnummer framåt småtimmarna.

Men trots att flirten uppmärksammades av flera personer på festen och medierna ville Benjamin Ingrosso inte prata om den påstådda romansen med Hanna Ferm när han fick frågan.

– Med respekt till Linnea så vill inte jag uttala mig om det, sa han vid tillfället.

Annons

Nu väljer artisten att bekräfta uppbrottet från Linnea Widmark i samband med ett nytt låtsläpp. Låten, som heter I’ll be fine somehow, ska handla om relationen som nu är över, något Expressen var först med att skriva om.

Benjamin Ingrossos känslor efter uppbrottet

Låten skrev Benjamin tillsammans med den norska artisten Julie Bergan, 24. För Benjamin Ingrosso var det väldigt tufft att spela in den.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, säger han till Expressen.

Artisten kommer att släppa flera nya låtar under året och inspirationen till dessa ska alltså vara hjärtesorgen som han nyligen upplevt. Benjamin har tidigare sagt att musiken kommer att ge svar på frågan om hans civilstatus.

– Det är egentligen låtarna som kommer längre fram som jag har syftat på. För mig är det viktigt att det jag skriver är självupplevt, jag skriver som bäst när det är från hjärtat, berättar han för tidningen.

Annons

FOTO: Mattias Hansson/TT, Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…