LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ben Afflecks stora lögn – avslöjas av nytagna bilder från stranden: "Dölja dem"

19 mar, 2018 
AvLotta Gray
Ben Affleck kan inte dölja den längre. Nu visar stjärnan upp den enorma tatueringen han tidigare har hävdat varit fejk.
Annons

Hollywood-skådespelaren Ben Affleck, 45, har i hemlighet jobbat på ett projekt. Och beviset syntes då han flashade ryggen under en filminspelning på stranden på Hawaii nyligen där man kunde se en enorm färgstark draktatuering som han tidigare påstått varit fejk.

Det var i december 2015 som man först kunde se den vid inspelningen av “Live by night. The Batman V Superman” men Ben förklarade det då med att den stod för återfödelse, efter att hans exfru, kollegan Jennifer Garner, 45, ansökt om skilsmässa efter 10 år och att den bara var gjord tillfälligt, för den inspelningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har faktisk en rad tatueringar men försöker oftast ha dem på ställen där du inte behöver dölja dem, berättade han i Told Us weekly.

Och i februari 2016 berättade Jennifer att hon inte var så vidare värst glad åt den

– En drake som reser sig ur askan. Är jag askan? Det tar jag sköld för, jag vägrar vara askan!, sa hon i Vanity Fair.

Men på nytagna bilder från förra veckan är tatueringen fortfarande kvar på Ben Afflecks kropp. Tatueringen verkar alltså vara allt annat än just tillfällig eller fejk.

Foto: IBL, STELLA

Annons