Anna Books viktiga tatuering efter Biggest Loser – så ska den hjälpa henne i framtiden

Anna Books viktiga tatuering efter Biggest Loser – så ska den hjälpa henne i framtiden

Det spelar ingen roll hur det gick i finalen. Anna Book har redan vunnit för sig själv.

I gårdagens final av Biggest Loser VIP tog Anna Book, 47, hem segern. Hon har sedan inspelningsstarten lyckats gå ner 22 kilo, det vill säga 28,6 procent av sin kroppsvikt.

Finalen spelades in för flera veckor sedan, och när Hänt träffade Anna precis innan den sista invägningen sa hon att hon var nöjd oavsett hur det gick mot de två andra finalisterna Runar Sögaard och Loulou Lamotte.

–  Jag vill ju nå mina mål. Att må så bra som jag gör på insidan nu är en känsla jag aldrig vill förlora. Jag känner mig ”pretty fucking amazing”. Oavsett vad som händer i programmet och hur det går i finalen så var jag så pass säker på att jag hade vunnit för mig själv att jag skaffade mig en tatuering, berättar sångerskan för Hänt.

Tatueringen har hon placerat på vänster smalben. Stjärnan symboliserar att hon är en stjärna, och BL V.I.P. står för ”Biggest loser VIP”. Anna förklarar att tatueringen i framtiden ska hjälpa henne komma ihåg att fortsätta leva hälsosamt och röra på sig ordentligt:

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

– ­Den betyder att jag har vunnit det här för mig själv. Jag tänkte att hur kan jag bevisa hur mycket det här betyder för mig själv och kände att ”Get a fucking tattoo!” Alltså. ”Put some ink on your leg” och bara visa att nästa gång du är trött och det är dåligt väder, då tittar du på den där och ”put your left foot first” och bara ”keep on walking”. Du behöver inte ett fancy gym och dyra gymkort för att gå ner i vikt. Det är bara ut i naturen.

Hon säger att det från början var riktigt svårt att helt ändra om livsstil. I början kändes det som ett heltidsjobb. Hon var på Ekolsunds slott där programmet spelades in i fem veckor, men tycker egentligen att det var för lite tid:

– För att hjärnan ska ställa om måste du ha tre fyra veckor och då är det verkligen hundra procent ”ego fucking time” som gäller. Sen är det klart att när du sen kommer hem från slottet, oavsett tidsramen du varit borta, så blir det en stor omställning. Då har du helt plötsligt jobb. Du har mobil. Du har dina mail som ska besvaras. Du blir påverkad av tv:n. Men alltså. Jag sätter ju knappt på tv:n längre. Jag tänker vad vill jag göra nu? Vill jag sätta mig ner framför tv:n eller vill jag gå ut och ta en promenix till?

Vid sådana tillfällen väljer Anna numera så gott som alltid att ta en hälsosam uppfriskande promenad. Hon slår fast:

– Jag kommer aldrig mer förlora kontrollen. Aldrig mer. Det är helt enkelt inte värt det. För att må så här bra på insidan och känna sig så pigg och stark… Jag har alltid haft lust till livet, men jag var väldigt, väldigt trött, väldigt, väldigt ledsen och inte alls i bra skick när jag kom till Ekolsunds slott och jag fick en riktig eye opener för det var allvarligt.

Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mitt nya utseende

Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Därför snuvas tittarna på sanningen i finalen av ”Biggest loser VIP”

LÄS OCKSÅ: Anna Books känslokollaps efter vinsten: ”Älskar mig själv”

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN