LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Jennifer Garner och Ben Affleck i storbråk – efter händelsen under 5-åriga sonens match

05 feb, 2018 
Trots att Jennifer Garner och Ben Affleck gör allt för att få livet som skilda föräldrar att fungera så går det ändå inte alltid. Ännu mindre när Ben dyker upp stupfull på sonens basketmatch...
Annons

Det är minst sagt tumult i Ben Afflecks, 45, liv just nu, men också ofta självförvållat. Att han är glad i alkoholen är ingen nyhet – förra året åkte han in och ut tre gånger på rehab. Efter skilsmässan med Jennifer Garner, 45, har tiden varit tuff, trots att han har nya flickvännen Lindsay Shookus, 37, vid sin sida.

För bara veckor sedan var han med om en otäck olycka på motorcykel, och det som orsakade den var inte helt oväntat alkoholen. Han tog sig en sväng med världens snabbaste motorcykel, en Suzuki Hayabusa på 194 hästkrafter, och slog i huvudet rejält i trottoarkanten när han föll i marken. Trots att han kunde resa sig upp efter olyckan så menade läkare på att det kan leda till allvarliga blödningar i hjärnan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det kan få katastrofala följder. Utan en ordentlig undersökning kan inre skador gå obemärkta förbi i flera veckor, till och med månader.

Nu har alkoholen ställt till det igen för stjärnan. När deras gemensamma son Samuel Garner Affleck, 5, spelade basketmatch dök den stöttande pappan upp stupfull, och Jennifer som också var på plats blev, ja, allt annat än glad. Hon blev rasande, och det hela slutade i att de forna makarna hamnade i storbråk med varandra. Av bilderna att döma såg Ben lika upprörd ut som Jennifer.

Foto: IBL

Annons