Ben Afflecks mystiska utslag efter hårda frågorna

Ben Affleck pressades hårt under en intervju i tv. Efteråt syntes han skynda från studion med mystiska utslag i ansiktet.

Hollywoodstjärnan Ben Affleck, 45, gästade “The late show with Stephen Colbert” för att prata om sin nya film “Justice League”. Men istället för att prata om den kommande filmen så fick skådespelaren istället frågor om sitt samarbete med Harvey Weinstein som anklagats för flera fall av sexbrott.

Affleck försökte till en början att skoja bort programledaren Stephen Colberts frågor:

– Det här är en komedishow, sa han i ett försök att komma undan ämnet.

Ben Affleck tog till slut frågorna på allvar och svarade med en suck, enligt Daily Mail.

– Det är hemskt att se vidden av de här hemska brotten. Jag har inte arbetat med Harvey på över 15-20 år.

Men det är inte bara Weinstein som pekats ut för att ha agerat extremt olämpligt mot kvinnor. Även Affleck har anklagats för att ha tafsat på en kollega, nämligen skådespelaren Hilarie Burton. Det hela ska ha inträffat i början av 2000-talet.

– Jag har anklagats för att ha rört vid hennes bröst när jag gav henne en kram. Jag minns inte det här, men jag ber absolut om ursäkt. Jag tror verkligen inte att hon ljuger eller hittar på, säger Ben Affleck.

Efter intervjun skyndade Ben Affleck från studion i New York och på bilder kan man se hur han har stora röda utslag i pannan. Om det beror på dåligt smink eller var resultatet av pressen han utsatts för är oklart.

Ben Affleck skyndade ut från studion efter intervjun.

På bilderna syns stjärnan med stora utslag.

LÄS OCKSÅ: Mellostjärnans hemliga kärleksstöd – under Idol-sändningen

LÄS OCKSÅ: Mitt i skilsmässan – Ben Affleck tvingas in på rehab av Jennifer Garner

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!