Bella Andersson och Arvid Stenbäckens nya barnbesked: ”Fasar”

Arvid och Bella
Bella Andersson och Arvid Stenbäcken blev tillsammans efter att ha träffats i årets säsong av Paradise hotel. Nu berättar paret om det nya barnbeskedet.
Annons

Årets säsong av dokusåpan Paradise hotel är över och det var Hannah ”HK” Klostermann som stod som ensam segrare. Två andra deltagare som sågs flitigt i tv-rutan under säsongen var Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken, som efter programmet även blev ett par.

Det dröjde dock innan paret gick in i kärleksrollen på riktigt. Med en distans mellan Stockholm och Göteborg, och med vetskapen om att Arvid var otrogen mot Bella i programmet, tog det ett tag innan hon kunde förlåta honom.

Annons
Annons

Bella har tidigare uttalat sig om händelsen på Instagram story, där hon berättade hur hon bearbetat otroheten.

Tack för allt fint ni skriver till mig och stöttar mig genom denna kväll. Jag uppskattar det så mycket. Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella vid tillfället.

View this post on Instagram

Jag förstår att de ni såg igår va helt sjukt, tro mig jag tkr detsamma och som jag sa så tänker jag inte skydda hans handling MEN jag kmr nu skydda den Arvid är idag. Idag är det som betyder något och idag är jag den personen som Arvid älskar med hela sitt hjärta och gör allt för. Idag är Arvid en bättre pojkvän än någon annan pojkvän jag haft innan och visar mig varje dag hur värdefull jag är. Ni får se några avsnitt på tv som är ca 15% av tiden vi ens va i Mexico, ni får se studio paradise som filmas i 40 minuter men har ingen aning om vad alla vi deltagare säger innan eller efter vi går ut från studion till varandra. Ni som sedan säger en gång otrogen alltid otrogen, NEJ! Tro mig , Jag har själv varit otrogen många gånger av olika anledningar i osunda förhållanden eller pga mitt mående, men jag skulle aldrig vara det idag. Inte emot Arvid, aldrig. Vet ni varför? För det här är en kille som inte alltid mått så bra men har som mål att varje dag när han vaknar se till att jag är lycklig, En kille som idag behandlar mig som en prinsessa och höjer mig till skyarna trots att han själv ibland inte orkar resa sig upp. Ni känner inte oss alls eller vet hur vi har det efter vad ni ser på en tv skärm, som även utspelade sig för 6-7 månader sedan. Följ det nya programmet ”Paradise Hotel – efter festen” där ni faktiskt får se vårt verkliga liv idag, det riktiga livet bakom alla kameror. Programmet drar igång 13/5 så missa inte det, där får ni följa vår kärlek på riktigt. En sak till fan vad jag älskar dig, igenom allt. Vi mot världen. ❤️

A post shared by Gabriella ”Bella” Andersson (@bellaandeersson) on

Bella Anderssons ord om framtida barn med Arvid Stenbäcken

Bella har nu förlåtit Arvid och paret kilar stadigare än någonsin. I programmet Paradise hotel – Efter festen, berättar Bella Andersson att hon är orolig för sina framtida barn med pojkvännen, eftersom båda två var galna som tonåringar.

Annons

– Jag spårade ut rätt rejält när jag blev tonåring. Det var väldigt mycket kaos, det var drama, det var alkohol, det var fest. Det var killar hit och dit. Jag kunde ringa mamma och säga jag kommer hem ett på natten, nej jag kom hem ett på dagen nästa dag och hade inte hört av mig.

Hon fortsätter:

– Asså jag och Arvid har sagt det att när vi får barn, jag och han fasar för dom barnen. Jag får ont i magen bara jag tänker på hur mamma har haft det med mig, så kan man tänka sig en Arvid. Alltså åh tjena, säger hon.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…