TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Beatrices stora oro i ”Ensam mamma söker”: "Har aldrig varit med om det"

23 nov, 2017 
Lina Arvidsson
I "Ensam mamma söker" får Beatrice se hur Dennis bor. Men hon är lite orolig över att han inte flyttat hemifrån.
Annons

I sjätte avsnittet av “Ensam mamma söker” börjar deltagarna lära känna varandra lite bättre.

Beatrice Larsson, 26, åker och hälsar på hemma hos Dennis som drömmer om hus och barn – och det finns definitivt något emellan dem. Men det är en sak som oroar Beatrice, Dennis bor fortfarande hemma hos sina föräldrar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ganska speciellt att gå hem till någon som kanske fortfarande bor i sitt pojkrum. Jag har aldrig varit med om det innan, säger Beatrice i avsnittet.

Dennis tycker å andra sidan att det inte är någon stor grej och att han skulle kunna skaffa eget – men inte än.

– Jag har inga problem med att flytta liksom hemifrån. Det är mer att jag vill byta jobba först, annars känns det lite meningslöst att betala på en lägenhet när jag är hemma tre dagar i veckan bara. Känns inte som någon poäng att betala av på en lägenhet när jag är hemma tre dagar i veckan, säger Dennis i avsnittet.

Annons

När Beatrice kommer hem till Dennis blir hon glatt överraskad över att han har ett så stort rum och att han har kvar både studentskylt och studentmössa.

– Jag har också sparat min, men jag har inte den framme, säger Beatrice.

Efter en stund så finner sig Beatrice i situationen.

– Först tyckte jag att det var lite knasigt att dejta någon som bor hemma fortfarande. Men med tanke på att han inte är hemma så mycket utan han jobbar mycket ute hela tiden så förstår jag att han fortfarande bor hemma, säger Beatrice Larsson.

FOTO: TV3, IBL

Annons