"Ensam mamma söker"-Susanne dumpad via telefon: "Så fruktansvärt tråkigt"

"Ensam mamma söker"-Susanne Bostrand är singel igen. Tidningen Hänt Extra avslöjar att kärleken Mattias Jonsson dumpade henne plötsligt och abrupt – via telefon.

När Östersundsmamman Susanne Bostrand, 32, mötte Stockholmskillen Mattias Jonsson, 27, i den senaste upplagan av Ensam mamma söker, uppstod det ljuv musik.

– Det går inte att bli lyckligare! Det är verkligen för bra för att vara sant, jublade den nyförälskade trebarnsmamman.

Men säg den tv-kärlek som varar för evigt. Tidningen Hänt Extra kan nu berätta att Susannes och Mattias kärlekståg nått slutstationen och på sin blogg uttrycker Susanne sin djupaste förtvivlan:

– Alla vackra och roliga minnen skär i hjärtat. Alla framtidsplaner känns som ett hån. Att titta på bilder av oss två tillsammans får mig att nästan vilja krypa ur mitt skinn! Om man inte kan tro på detta, vad kan man då tro på? Jag var så kär!

Kärlekssagan är över. Foto: IBL

Kärlekssagan är över. Foto: IBL

För bara ett par månader sedan pratade Susanne och Mattias om samboskap och möjligtvis ett gemensamt barn. Framtiden såg ljus ut. Härom veckan gjorde dock Mattias slut över telefon. Enligt Susanne berättade Mattias att han inte kände sig redo för att flytta ihop.

– Det jag känner mig kanske allra mest besviken över är att Mattias hela tiden pratade om att han ville leva ett familjeliv. Att han absolut är flyttbar. Och nu plötsligt är han inte beredd att uppoffra något för att få det där efterlängtade familjelivet. Han är absolut inte flyttbar! Så fruktansvärt tråkigt och svårt för mig at ta in. Min tolkning av situationen är att han helt enkel inte kan ha haft de rätta känslorna för mig, fortsätter Susanne som verkar ha lärt sig en läxa för livet:

– Jag kommer aldrig någonsin att aktivt söka efter kärleken. Inget mer “Ensam mamma söker” för min del!

Läs mer:

“Ensam mamma söker”-Susanne om distansförhållandet med Mattias: “Vi skyndar långsamt”

“Ensam mamma”-My Martens har plastikopererat bort sina komplex

“Ensam mamma söker”-Sofi: “Fredrik tycker jag är ett pucko”

Senaste nytt