TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Utgången i "Ensam mamma söker" kan vara avslöjad: "Förstör för tittarna"

26 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I en podcast påstås utgången av årets "Ensam mamma söker" vara avslöjad, vilket har fått flera lyssnare att reagera starkt. Nu svarar TV3 på ryktet.
Annons

Årets upplaga av “Ensam mamma söker” har precis börjat sändas på TV3 och Viafree och den här veckan sänds det andra avsnittet. Men redan nu kan resten av utgången vara avslöjad. I en populär podcast avslöjas nämligen vilken kille som en av mammorna påstås välja ut i slutet.

Det påstådda avslöjandet har nu fått lyssnarna att reagera starkt och flera skriver att händelsen har “förstört spänningen” i att följa årets säsong på tv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Blev så jäkla arg när jag fick höra det senaste avsnittet. De avslöjade vilken kille som en av mammorna väljer. Så jäkla onödigt!”, skriver en lyssnare i ett mejl till Hänt.

“Lyssnade på podden och blev så jävla irriterad då de avslöjar vem som vinner “Ensam mamma söker”. För djävligt! De svarade inte ens när man frågar varför de gjorde så”, skriver en annan lyssnare.

Susanne Nylén, presschef på MTG TV där TV3 och Viafree ingår, vill inte kommentera huruvida det påstådda avslöjandet stämmer eller inte.

– Det är ju ingen som i regel “vinner” i Ensam mamma söker och vi kommenterar aldrig vad som händer eller inte händer framåt i våra program då det förstör för tittarna, säger hon till Hänt.

“Ensam mamma söker” sänds 21.00 på torsdagar på TV3 och Viafree.

Foto: IBL

Annons