ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aje Philipson syns ihop med exfrun – en månad efter skilsmässan

23 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Bathina och Aje Philipson, Grete Qviberg
Bathina Philipson och Aje Philipson skilde sig tidigare i höstas, efter 18 år som äkta makar.
Bara en månad senare återförenas nu Aje med sin exfru.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa och Henrik Borg om första kyssen: ”Jätteäckligt”Brand logo
Lisa och Henrik Borg om första kyssen: ”Jätteäckligt”

I 18 år var Aje Philipson, 79, och Bathina Philipson, 44, ett gift par. Paret träffades i början på 2000-talet på Stureplanskrogen Riche. Bathina var då 22 år gammal och Aje var 57. Ålderskillnaden stoppade inte paret för att falla handlöst för varandra och några år senare gifte de sig.

Tidigare i höstas kom nyheten att paret lämnat in en skilsmässoansökan och därmed skulle gå skilda vägar. För många kanske det kom som en chock, men Bathina menar att det var ett gemensamt beslut och helt enkelt det bästa för hela familjen.

Aje och Bathina har tre gemensamma barn, Axel, 17, Hugo, 14, och Märta, 12. Och Aje har sedan tidigare äktenskap sex andra barn. Aje och hans första fru Grete Qviberg, 77, levde tillsammans i flera år och fick tre barn ihop Nina Philipson, 53, Anja Philipson, 51, och Anders "Coci" Philipson, 45.

Annons

Efter skilsmässan med Grete fann Aje kärleken Gisela Schöön och under deras relation fick de barnen Viktor Philipson, 35, Johan Philipson, 33, och Louise Philipson, 31.

Bathina Philipsons första ord om skilsmässan

När nyheten om parets skilsmässa kom pratade Hänt med Bathina som förklarade att paret inte har något otalt med varandra och fortfarande är vänner och att skilsmässan inte drabbat barnen illa.

– Jo men om man är vänner och man försöker göra det bästa för barnen och man försöker att inte bråka och man försöker vara vuxen. Då tror jag inte att det behöver bli så smärtsamt för barn, utan smärtsamt blir det ju när föräldrarna bråkar och börjar snacka skit om varandra. Det finns ingen anledning för mig att prata illa om Aje och det finns ingen anledning för Aje att prata illa om mig, sa Bathina till Hänt då.

Annons

Vidare fortsatte Bathina berätta att paret några månader tidigare flyttat isär men att de bor bara några minuter ifrån varandra, för att underlätta för barnen. Vad som händer med parets 10 rums lyxlägenhet på 470 kvadratmeter är däremot oklart.

Bathina Philipsons nya bild på Aje och ex-frun

Om ex-paret fortfarande umgås utan barnen är inte känt, men det verkar som att Aje har god relation till flera av sina tidigare partners. Nyligen publicerade nämligen Bathina en bild på Aje tillsammans med hans första fru, Grete.

Paret poserar leendes på en bild, där Aje är iklädd en jultröja och ex-frun håller om honom.

"Gammal kärlek rostar aldrig", skriver Bathina på bilden.

Aje Philipson och Grete Qviberg
Aje Philipson och Grete Qviberg.

Vad trion gör tillsammans och om Aje och Grete hittat tillbaka till varandra, och efter alla år givit relationen en ny chans, förtäljer inte bilden.

Hänt har sökt Bathina Philipson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons