BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta

02 nov, 2022 UPPDATERAD 02 nov, 2022
BATHINA PHILIPSON, AJE PHILIPSON
Bathina och Aje Philipson har ansökt om skilsmässa efter 18 år som gifta, rapporterar Expressen.
– Det har vuxit fram, säger Bathina till Hänt.
Annons
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som giftaBrand logo
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta

Bathina Philipson, 44, och Anders "Aje" Philipson, 79, har varit gifta i 18 år.

Ex-paret började dejta efter en dejt på krogen Riche i Stockholm år 2000. Fyra år senare gifte de sig och har i dag tre barn tillsammans: Axel, Hugo och Märta.

Nu bekräftar paret att de går skilda vägar, vilket Expressen var först att rapportera om. De meddelar att det är ett gemensamt beslut som tagits och eftersom det finns minderåriga barn med i bilden så föregås det av sex månaders betänketid.

– Det är ingen dramatik i detta, vi har gemensamt valt att skilja oss, säger Bathina Philipson till tidningen.

Aje Philipson har nio barn

Aje har nio barn tillsammans med tre olika kvinnor. Aje och hans första fru Grete Qviberg levde tillsammans i flera år och fick tre barn ihop; Nina Philipson, 53, Anja Philipson, 51, och Anders "Coci" Philipson, 45.

Annons

Aje och Grete gick sedan skilda vägar och senare i livet gifte Aje om sig med Gisela Schöön. Under deras relation fick de barnen Viktor Philipson, 35, Johan Philipson, 33, och Louise Philipson, 31.

Om Viktors namn låter bekant så är det faktiskt inte så konstigt. Han är nämligen tillsammans med Carolina Gynning, 43, och tillsammans har de dottern Vilda, 1.

Carolina Gynning och Bathina Philipson har även de en väldigt fin relation till varandra och förra året firade allihop jul tillsammans.

Bathina Philipsons egna ord om skilsmässan

Men nu står det alltså klart att Bathina och Aje går skilda vägar. När Hänt når Bathina är hon i Marbella med hela familjen och har precis ätit lunch. Nu berättar hon att beslutet är något som vuxit fram med tiden.

– Det har vuxit fram, det är inget konstigt liksom. Men det tar ju oftast ett tag och jag tror inte att man vill relatera till att man tänker i de banorna, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Jo men om man är vänner och man försöker göra det bästa för barnen och man försöker att inte bråka och man försöker vara vuxen. Då tror jag inte att det behöver bli så smärtsamt för barn, utan smärtsamt blir det ju när föräldrarna bråkar och börjar snacka skit om varandra. Det finns ingen anledning för mig att prata illa om Aje och det finns ingen anledning för Aje att prata illa om mig.

Det viktigaste för Aje och Bathina nu är barnen, något som Bathina poängterar.

– Mår barnen bra, mår vi bra på något sätt.

FOTO: Karin Törnblom / TT

Annons