ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bathina Philipsons hemliga samtal med Carolina Gynning innan skilsmässan

02 nov, 2022 
CAROLINA GYNNING, BATHINA PHILIPSON, AJE PHILIPSON
Under onsdagen blev det offentligt att Aje och Bathina Philipson går skilda vägar efter 18 år som gifta.
Nu kan Bathina avslöja för Hänt hur uppbrottet egentligen gick till.
Annons
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta

Bathina Philipson, 44, och Aje Philipson, 79, har varit ett par i 22 år och gifta i 18 år. Men under onsdagen kom beskedet att de nu väljer att gå skilda vägar.

När Hänt når Bathina är hela familjen på plats i soliga Marbella och hittar på roliga saker med barnen Axel, 17, Hugo, 14, och Märta, 12, under höstlovet. Att fortsätta göra familjeresor ihop är något som de gärna vill fortsätta med även efter beslutet om skilsmässan.

Dessutom var beslutet ett gemensamt sådant och makarna är överens. Däremot är det sex månaders betänketid med tanke på att det finns minderåriga barn med i bilden.

– Ja men det har vuxit fram, det är inget konstigt liksom. Men det tar ju oftast ett tag och jag tror inte att man vill relatera till att man tänker i de banorna, säger hon till Hänt.

Annons

Bathina Philipson om relationen till Carolina Gynning

Bathina fortsätter att berätta att det viktigaste just nu är barnen.

– Jo men om man är vänner och man försöker göra det bästa för barnen och man försöker att inte bråka och man försöker vara vuxen. Då tror jag inte att det behöver bli så smärtsamt för barn, utan smärtsamt blir det ju när föräldrarna bråkar och börjar snacka skit om varandra. Det finns ingen anledning för mig att prata illa om Aje och det finns ingen anledning för Aje att prata illa om mig, säger hon till Hänt och fortsätter:

Aje har sonen Viktor Philipson, 35, från ett tidigare äktenskap och han är tillsammans med Carolina Gynning, 43. Viktor och Carolina har varit ett par i flera år och förra sommaren blev de föräldrar till lilla dottern Vilda, 1.

Under de senaste åren har även Bathina och Carolina Gynning kommit varandra mycket nära och är väldigt goda vänner. Den här fina vänskapen är däremot inget som kommer förändras bara för att hon och Aje skiljer sig.

Annons

– Den kommer vara densamma, förklarar Bathina.

Bathina Philipsons avslöjande om skilsmässan – bor isär

I samma veva kan Bathina också avslöja något mer om skilsmässan. Carolina har nämligen vetat om det här i flera månader, precis som alla i deras närmsta krets.

– Carolina Gynning och Viktor, de har ju också vetat om att vi varit separerade ett tag liksom, det är inget nytt. De nära vet ju om det, säger Bathina till Hänt.

För många kom skilsmässan mellan Bathina och Aje som en chock, men Bathina ser inte lika allvarligt på det hela.

– Jag tycker inte det är en big deal, det är väl som alla andra. Men det klart, när man är offentlig, säger hon och fortsätter:

– Ja men det är ju ingen dramatik, det har inte hänt något. Vi har bara vuxit ifrån varandra och vill olika saker med våra liv, that's it. Så då får man ju välja, ska man fortsätta såhär eller ska vi inte fortsätta såhär och vi valde att inte fortsätta såhär. Men ändå få till det med familjen liksom och hålla ihop den.

Annons

Något som paret inte berättat tidigare är att de varit separerade i två månader innan dess.

Så ni bodde redan på separata håll innan ni skickade in skilsmässoansökan?

– Bara några månader, typ två månader, senaste två månaderna. Men liksom om Aje reser bort och barnen kanske vill bo kvar där, så bor jag där, eller så kommer de till mig. Väldigt sådär att de gör vad de känner, de gör vad de vill, vi bor ju bara med två minuters gångavstånd till varandra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons