ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det står i Bathina och Aje Philipsons äktenskapsförord

02 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Aje Philipson och Bathina Philipson
Bathina Philipson och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år.
Nu kan Hänt avslöja vad som står i ex-makarnas äktenskapsförord.
Annons
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som giftaBrand logo
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta

Nyligen slog nyheten om att podcast-profilen Bathina Philipson, 44, och mångmiljonären Aje Philipson, 79, går skilda vägar efter 18 år som gifta ned som en bomb.

Paret som gifte sig 2004 har tillsammans barnen Axel, 17, Hugo, 14, och Märta, 13.

– Men vi älskar och respekterar varandra och ska göra det så bra som möjligt för vår familj och barnen.Vi fortsätter att hålla ihop så gott som det går, och ser till så att barnen mår bra i det där, berättar Bathina för Expressen och fortsätter:

– Det är vårt största fokus. Men det har gått smärtfritt till och vi är jättegoda vänner.

Bathina Philipsons första ord om skilsmässan

När Hänt når Bathina efter nyheten berättar hon att beslutet att skilja sig inte var något nytt för ex-makarna, utan att det är något de pratat om ett tag.

– Det har vuxit fram, det är inget konstigt liksom. Men det tar ju oftast ett tag och jag tror inte att man vill relatera till att man tänker i de banorna, förklarar hon för Hänt och fortsätter:

Annons

– Jo men om man är vänner och man försöker göra det bästa för barnen och man försöker att inte bråka och man försöker vara vuxen. Då tror jag inte att det behöver bli så smärtsamt för barn, utan smärtsamt blir det ju när föräldrarna bråkar och börjar snacka skit om varandra. Det finns ingen anledning för mig att prata illa om Aje och det finns ingen anledning för Aje att prata illa om mig.

Det står i Bathinas och Ajes äktenskapsförord

I Bathinas och Ajes äktenskapsförord som Hänt har tagit del av från Skatteverkets äktenskapsregister har de skrivit att det som ex-makarna ägde innan de gifte sig och som de äger i dagsläget ska vara enskild egendom.

Den enskilda egendomen omfattas av saker och kapital från arv, testamente, eget arbete eller annat som Bathina och Aje införskaffat sig under sitt 18 år långa äktenskap.

För Hänt berättar även Bathina att ex-makarna sedan två månader bor på olika ställe, men endast några minuter ifrån varandra för barnens skull. Hur det blir med deras 10 rums lyxlägenhet på hela 470 kvadratmeter efter skilsmässan framgår inte av äktenskapsförordet.

Bathina Philipsons och Aje Philipsons äktenskapsförord.

Foto:

Annons