LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför trodde barnen att Jesper och Mia Parnevik skulle skiljas

01 sep, 2023 
Moa Risberg
Mia och Jesper Parnevik
Makarna Jesper och Mia Parnevik gifte sig 1994 och sedan dess har det hänt mycket i deras relation.
Nu berättar Jesper om varför barnen trodde att föräldrarna skulle skiljas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Jesper Parnevik, 58, är den svenska golfspelaren som efter idrottskarriären gjort succé som realityprofil i tv-rutan tillsammans med familjen i programmet Parneviks. Programmet blev en stor tittarfavorit när det sändes på TV3 och sedan dess har hela familjen mer eller mindre levt i rampljuset.

Tillsammans med hustrun Mia Parnevik, 55, kunde vi följa parets vardag i den stora vita villan vid havet i Jupiter, Florida tillsammans med de fyra barnen, döttrarna Peg, Penny, Philippa och sonen Phoenix.

Nu har barnen vuxit upp och flyttat hemifrån, vilket gjort att Mia och Jesper valt att sälja den stora lyxvillan i Florida, för att köpa ett lite mindre hus. I P4 Extra berättar Jesper att de gått från den förra 1400 kvadratmeter stora villan till blygsamma 250-300 kvadratmeter i det nya huset.

Därför trodde barnen att Mia och Jesper skulle skiljas

När Jesper gästar programledaren och radioprofilen Titti Schultz i P4 Extra berättar han om relationen med frun Mia och hur barnen trodde att föräldrarna skulle skilja sig under en period.

Annons

I intervjun berättar han att paret spenderat nästan all tid tillsammans sedan de påbörjade renoveringen av det nya huset för två år sedan.

– Det har ju varit galet sista åren sen vi sålde vårt stora hus i Florida, har vi i stort sett spenderat 24/7 tillsammans hela tiden, säger Jesper.

– Men alltså ni har ju nånting, alltså det där. Min sambo Erik, jag hade strypt honom och ändå är han underbar, säger Titti.

–Vi har blivit chockade att vi klarat det så pass bra, det är ju ett riktigt eldtest, men vi har faktiskt kommit varandra närmare vilket låter jättekonstigt, vi borde ju som du säger, nästan slå ihjäl varandra, säger Jesper och fortsätter:

– Till och med våra barn är förvånande, ”mamma och pappa vi trodde faktiskt ni skulle skilja er efter det här när ni vart tillsammans, men ni verkar faktiskt gladare än någonsin”. Vilket faktiskt stämmer.

Nu väntar nya äventyr för paret: ”Parneviks all in!”

Även om barnen misstänkte att föräldrarna skulle gå skilda vägar så verkar de vara starkare än någonsin.

Jesper och Mia har inte bara fullt upp med det nya huset i Florida, i sommar kom de även med beskedet att de snart kommer tillbaka till rutan.

Parneviks all in! heter parets nya program och har premiär någon gång under hösten 2023 på Prime Video.

FOTO: TT

Annons