LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Mia och Jesper Parnevik om nya huset – beskedet om Sverige

26 aug, 2023 UPPDATERAD 28 aug, 2023
Angelica Hedlund
Frida Eklöf
MIA PARNEVIK, JESPER PARNEVIK
Mia och Jesper har lagt vantarna på ett nytt hus i Florida, men sommaren har de tillbringat i Sverige.
Nu berättar de hur de ser på att lämna USA.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Mia och Jesper Parnevik bor till vardags i Florida och under de senaste åren har det hänt en hel del. När alla barnen hade flyttat ut stod de där med den berömda fem-våningsvillan Casa Mia och i hushållet var de bara två personer. Mia och Jesper valde då att sälja huset och köpa ett lite mindre, ett stenkast därifrån.

Men nu under sommaren har paret varit på plats i Sverige och umgåtts med barn, barnbarn, släkt och vänner.

– Jag var här hela sommaren, för det finns inget bättre än svensk sommar, berättar Mia för Hänt på Prime Video Endless Summer Party.

Mia Parneviks nya besked om en flytt till Sverige

Familjen Parnevik blev otroligt folkkära i Sverige efter succén med deras realityserie Parneviks. Men efter fyra säsonger fick det räcka och sedan dess har barnen skapat sig sina egna karriärer. Bland annat har dottern Peg Parnevik, 27, fått igång sin artistkarriär och Penny Parnevik, 26, har blivit mamma till tre barn.

Annons

Idag bor alla barnen i Sverige, även om Philippa Parnevik, 24, och Phoenix Parnevik, 22, ofta är på resande fot.

Innan Mia och Jesper köpte det nya huset i Florida var det stundtals snack om en eventuell flytt till Sverige. Nu berättar Mia för Hänt hur hon ser på den saken.

– Det är... Inte vad jag vet, man vet aldrig! Sverige är bra på sommaren och så får man hälsa på lite på vintern, förklarar hon för Hänt.

Mia och Jesper kan också avslöja något annat om nya huset. När de köpte det var det i stort renoveringsbehov, men nu står det färdigt!

– Ja, det är klart, ja i stort sett! Det är bara småpyssel kvar, vi åker väl dit om ett litet tag, säger Jesper till Hänt.

Börjar ni längta dit?

– Inte ännu, för Achilles (Pennys son) är så liten så jag vill inte åka tillbaka än, säger Mia och Jesper lägger till:

– Vi vill ju träffa barnbarnen lite till.

Mia och Jesper Parneviks nya tv-serie

Mia och Jesper kommer med andra ord stanna i Sverige i någon vecka till men i höst kommer de troligtvis tillbaka igen. Då har nämligen deras nya realityserie Parneviks all in! premiär på Prime Video.

I programmet ska paret ta sig an ”stora drömmar, utmana sina rädslor och tänja på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. Enligt pressmeddelandet ska programmet vara ”spännande, intimt, hett, roligt, tufft med mycket känslor.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons