LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Irma Lehtosalo visar upp utseendeförändringen – följarnas reaktioner

25 aug, 2023 
Moa Risberg
Irma.
Irma Lehtosalo tog tittarna med storm efter programdebuten.
Efter Marko & Irma har hon gjort succé på sociala medier.
Nu visar hon upp utseendeförändringen som fått följarna att reagera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”Brand logo
Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”

Sedan programmet Marko & Irma hade premiär i vintras i år på TV4, har Markoolios mamma Irma Lehtosalo, blivit en riktig succé i rutan.

Det är inte bara i programmet som Irma har blivit populär. Efter programsuccén gör hon nu även karriär på sina sociala medier där hon visar upp livet i det nyrenoverade huset, något som blivit otroligt populärt.

Programmet Marko & Irma gick ut på att mor och son tillsammans skulle påbörja projektet och renoveringen av Irmas nya hus. Då det gamla huset var tvunget att rivas eftersom det skadats av fukt och mögel.

Markos öppenhet om den tuffa uppväxten

I programmet pratar Marko och Irma öppet om hur de haft flera tuffa år under Markos uppväxt efter att de flyttat ifrån Finland för att bosätta sig i Sverige.

De delar med sig av de tuffa tiden och pratar om hur Irma hanterade sitt alkoholmissbruk som hon hade under Markos uppväxt och hur flera män utsatte henne för misshandel och andra hemskheter.

Annons

Marko och Irma delar även med sig av sin humor i programmet och bjuder öppen hjärtligt på sig själva, när de skämtar om hur Marko har det stökigt hemma, när Irma flyttar in och bor hos honom under renoveringen.

Följarnas reaktion efter Irmas utseende förändringen

Eftersom Irma har blivit en aktiv instagrammare delar hon även med sig av sina besök på skönhetssalongen, likt alla andra influencers i branschen.

Nyligen besökte hon frisören för att få en uppfräschning och klippa sig, något som hon visade upp på Instagram. Efter inlägget har hon fått starka reaktioner från följarna som reagerar på hennes nya look.

”Bästa Irma och så fin du blev”, skriver en av Irmas följare

”Du är värd att pysslas om!”, skriver en annan.

”Ojojoj”, skriver en.

”Så fint det blev. Du passar bra i den frisyren”, skriver ytterligare en följare.

Under besöket på salongen passade Irma även på att få en ansiktsbehandling, kanske gör hon alla förberedelse inför premiären av det kommande programmet Smartare än en 5:e klassare som hon gör tillsammans med sonen Marko.

FOTO: TV4 & Instagram

Annons