LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jesper och Mia Parneviks glädjebesked med nya huset – nu har de flyttat in

25 jul, 2023 
Frida Eklöf
Mia och Jesper Parnevik
Det har gått nästan två år sedan Mia och Jesper Parnevik köpte den nya villan i Florida.
Sedan dess har det nya huset renoverats.
Nu har äntligen huset blivit klart och makarna har flyttat in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Mia Parnevik, 55, och Jesper Parnevik, 58, har varit gifta i mer än 30 år och kärleken sprudlar fortfarande mellan dem. Makarna har fyra barn, Peg, Penny, Philippa och Phoenix, och hela familjen är idag mer eller mindre offentliga.

För några år sedan sändes familjen realityserie Parneviks, där tittarna fick följa med i familjens vardag. Vilket var något som kom att bli en bidragande faktor till hela familjens uppmärksamhet.

Mia och Jesper Parneviks nya hus – nu har de flyttat in

Sedan Parneviks slutade sändas 2018 har det hänt mycket för familjen Parnevik. Efter att de fyra barnet flyttat hemifrån, bestämde sig Jesper och Mia för att sälja det stora huset i Florida.

Annons

I senaste avsnittet av podcasten Peg & Penny berättar systrarna om det gamla huset och att Mia och Jesper nu har flyttat in i det nya.

– Vi hade det huset väldigt länge, ni som vet ni vet, det ikoniska Parneviks-huset. Men de köpte det här nya huset och började renovera förra året, det blev precis klart och de har nu flyttat in, säger Peg i podden och fortsätter:

– Jag har sett det från scratch, jag har sett när de har byggt och hur det kommer att bli, men bara på papper. Så jag har inte varit där när det är finished, så jag kom dit och var där ett tag och hängde med mamma och pappa.

Peg Parneviks förvirring med Mia och Jespers nya hus

Det förra huset hade familjen Parnevik under nästan hela barnens uppväxt, vilket gjort att de har varit vana vid att vara där. Något som Peg fick erfara när hon var på besök i Florida och var ute och körde bil.

Annons

När hon skulle köra hem till Mia och Jesper i det nya huset kom hon efter 20 minuter på att hon kört åt helt fel håll.

– Jag hade käkat hos mina vänner och sen skulle jag dra. Jag sätter mig i bilen och sätter på en bra spellista, solen gick ner och det var palmträd. Jag gick lite in i autopilot och lyssnade på musiken och blev nostalgisk. Jag kör och sjunger med i låten, jag har kört i kanske 20 minuter när jag inser att jag har kört hela vägen hem till det gamla huset.

Vidare berättar Peg att hon kände sorg över att hon aldrig mer ska tillbaka till det gamla huset.

– Dagarna efter stannade den känslan kvar hos mig. Jag grät lite och jag vet att vi alla bestämde att detta var det bästa beslutet för mamma och pappa.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons