TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bagges ilska efter Grammis – nobbar galan: "Skandalöst"

02 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Laila Bagge ryter till mot Grammisjuryn. Att så många stora, svenska artister inte prisas har gjort att Laila slutat gå på Grammisgalan.
Annons

Laila Bagge, 44, gläds över att artisten Magnus Uggla, 62, äntligen fått en grammis. I år blev han tilldelad en hedersgrammis och fick stående ovationer när han hämtade sitt pris.

Äntligen fick Magnus Uggla en grammis.
Äntligen fick Magnus Uggla en grammis.

Samtidigt upprörs Laila Bagge över att Magnus Uggla inte fått ett pris tidigare. På sin blogg skriver Laila om sin ilska över att de stora, svenska artisterna blir utan pris, trots att de med sin musik satt Sverige på kartan.

“Är det inte lite lustigt att många av våra gamla kultartister inte fått någon grammis förrän dom har blivit gamla? Att Magnus Uggla som varit artist med hit efter hit sedan 70- talet ska få vänta tills han är 62 år är ju faktiskt skandalöst dåligt!! Samma sak med Björn Skifs, och för att inte tala om ABBA som fick sin första grammis långt efter att gruppen släppt sin sista skiva och splittrats! Vad är det för fel?”, skriver Laila Bagge.

Laila Bagge är arg på Grammisjuryn.
Laila Bagge är arg på Grammisjuryn.

Laila Bagge har tidigare varit en flitig besökare på Grammisgalan. Men på grund av att hon tycker att vissa artister hamnar i skymundan har hon slutat gå på galan. Och hennes tilltro till Grammisjuryn ligger på noll.

“Nej, tyvärr så har jag tappat förtroendet för Grammisgalan då jag anser att detta är fel. Men visst är jag glad över att dessa kultband och sångare fått sina grammisar när dom ännu är i livet! Det är ju alltid något!”, skriver Laila.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons