Bonde-Backis om mötet med Bonde-Daniel och Klara – så är relationen

BONDE-BACKIS

Bonde-Backis och Evelina hittade varandra i förra årets säsong av Bonde söker fru. Nu avslöjar Backis för Hänt hur relationen är till de andra bönderna.
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Mikael ”Backis” Backstulid, 37, hittade i fjolårets säsong av Bonde söker fru kärleken i brevskrivaren Evelina, 34.

Paret blev upp över öronen kära och i slutvalet var det självklara valet Evelina. Sedan dess har deras kärlek fortsatt att växa och idag bor paret tillsammans på Backis gård utanför Linköping.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så friade bonde-Backis till Evelina – på 1 årsdagen

Nyligen firade paret att de varit tillsammans i ett år. Och Backis valde att överraska Evelina genom att ställa den stora frågan på deras årsdag.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skriver Evelina på sin Instagram när hon berättar att de har förlovat sig.

När Hänt TV träffar paret berättar Backis om hur självaste frieriet gick till när han gick ned på knä för sin kärlek.

– Vi gick längs vattnet, och hittade en brygga, där vid Mälaren och det var jättefin solnedgång, berättar Backis och ler stort.

Så är relationen till de andra bönderna

Backis berättar även för Hänt att han har en väldigt bra relation till de andra bönderna och speciellt till spannmålsbonden Daniel Eriksson och hans kärlek Klara.

– Vi var ju nu i förra veckan hos Daniel och Klara, men jag skulle säga att alla bönderna står mig väldigt nära. Framförallt Peja, Filip och Daniel som jag bodde med under samma tak uppe på Sundbyholm så det är självklart att man har en speciell relation till dem, säger Backis till Hänt.

Efter att kamerorna slocknat har bönderna lyckats få till en träff, men med fullspäckade scheman berättar Backis att det är svårt att få till en dag när alla kan ses tillsammans.

– Vi fick ju till en träff att ses allihop i höstas, då sågs vi hos bonde-Calle som var med i Kärlek åt alla. Vi har pratat om att ses igen, men så är det ju det att alla har gård, det är skörd och det ska plöjas, säger han till Hänt.

– Efter jul någon gång har vi har tid, säger Evelina och skrattar.

Vi håller tummarna för att bonde-gänget lyckas boka in en dag snart.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN