TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelorns känga till tjejerna – efter kritiken: ”Bittra”

11 nov, 2017 
Årets ”Bachelor” Niclas Lij är inte nöjd över att tjejerna får ett eget program där de får avslöja allt. Hans kontring är att fixa ett liknande forum på sin Instagram – ”Niclas avslöjar allt”.
Annons

Tv-serien ”Bachelor” i Sjuan har en sidoserie som heter ”Tjejerna avslöjar allt”. Det är precis vad det låter som – det går ut på att de hemskickade tjejerna avslöjar allt om vad som hänt både i och utanför programmet. Årets ”Bachelor” Niclas Lij, 32, är inte helt nöjd med det här.

”Tjejerna som sitter i studion har blivit hemskickade tidigt och är uppenbart väldigt bittra. Att dom får så många studioprogram att prata skit om mig utan att ens känna mig är väldigt konstigt egentligen”, skriver Niclas på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han menar att det tjejerna säger inte stämmer, utan att de istället sitter och gissar. För att kontra har han skapat en egen spin-off som han döpt till ”Niclas avslöjar allt”.

”Samma tjejer säger att jag är en annan person framför kameran. Fråga… Hur vet ni det?! Ni har aldrig ens träffat mig utanför kameran. Vi fick bara ses framför kameran, alltid!”, skriver han och fortsätter:

”Jag lovade mig själv innan jag åkte till Dominikanska att vara mig själv till 100% och det kan jag stolt säga att jag varit. (Rolig fakta: Inför varje dejt lyssnade jag på ”Laleh – Bara vara mig själv”). För jag får som mest energi och mår som bäst när jag är genuin.”

Foto: IBL

Annons