LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter romansryktet – här är nya kärleksbilderna på ”Stranger Things”-paret

10 nov, 2017 
Är det i kärlek i luften tro? Hand i hand i kärlekens stad Paris hittar vi Charlie Heaton och Natalia Dyer från den omåttligt populära Netflix-serien ”Stranger Things”.
Annons

Någon mer som gläds åt att den populära Netflix-serien ”Stranger Things” är tillbaka med en ny säsong? Om så är fallet, misstänker vi att ni blir glada av dessa kärleksbilder som fångats på Jonathan och Nancy, eller ja, Charlie Heaton, 23, och Natalia Dyer, 20, som de heter i verkliga livet.

Den amerikanska nöjessajten TMZ försökte luska ut huruvida det stod till mellan Charlie och Natalia redan i vintras, efter att den första säsongen spelats in. Men då utan vidare framgång. En reporter ställde frågan, och tillbaka fick hen ett lurigt svar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ha en bra dag”, svarade Natalia med ett kryptiskt leende på läpparna.

Men nu, ett par månader senare, finns det bilder av dem i kärlekens stad Paris – hand i hand. Så utan ett bekräftande så ser det ut att vara kärlek i luften. Eller?

https://twitter.com/StrangerFeeds/status/927782912979849221

Foto: IBL

Annons