TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelor-Sia och Isas nya steg i relationen: ”Lyckligare än någonsin”

27 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Sia Hatami och Isa Jallow från Bachelor 2022
Sia och Isa fann kärleken i Bachelor 2022, ett halvår efter inspelningen är de fortfarande tillsammans.
Nu avslöjar paret det nya steget i relationen.
Annons
Bachelor Filippa Kronholm bryter ihop med Malin StenbäckBrand logo
Bachelor Filippa Kronholm bryter ihop med Malin Stenbäck

Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 32, var killarna som sökte kärleken i Bachelor 2022. När halva säsongen hade gått meddelade Sia att han ville dela ut sin sista ros – eftersom han redan hade hittat kärleken, i deltagaren Isa Jallow, 32.

Det var ett historiskt beslut av Sia att inte fullfölja programmet – men är det rätt så är det rätt, och han verkar onekligen ha hittat rätt denna gång. Det har gått nästan fem månader sedan inspelningarna av det sista avsnittet av Efter sista rosen där paren berättade hur det gått. Där de äntligen kunde gå ut med att de fortfarande är ett par.

Sia och Isa om att dölja relationen efter Bachelor

Att dölja relationen under så många månader har varit en prövning. Hänt pratade med paret tidigare i höstas och då kunde de ge sin syn på hur det varit.

Annons

– Tiden efter har varit, man har ju försökt decompressa den här upplevelsen individuellt och liksom börja om lite på en ny kula här hemma med alla rutiner och jobb som ska göras. Mest landa bara och fortsätta våran resa, sade Sia till Hänt då och fortsatte:

– Vi lever ju lite undercover och på ett sätt har ju det varit skönt såklart. Men man kan ju inte göra vissa basic-grejer, som att gå in och käka på Max tillsammans.

Paret avslöjade även att de inte hade några planer på att flytta ihop ännu, det kändes alldeles för tidigt i det stadiet.

– Nej vi bor inte tillsammans, vi tar det väldigt dag för dag. Den uppfattningen folk har fått av oss, det är så vi lever. Vi tycker det känns jävligt bra och kul framför allt. Vi får se vad framtiden har att bjuda på, sade Sia.

Sia och Isa om nästa steget i relationen

Några veckor senare när Hänt träffar paret på Idol-finalens röda matta kan de berätta nu har tagit det stora steget i relationen, de ska nämligen bli sambos.

– Vi har laddat upp inför kvällen genom att flyttpacka hela dagen, säger Sia och Isa tar vid:

– Vi har flyttat ihop! Vi har flyttat till Bromma.

På frågan om hur tiden efter Bachelor varit svarar paret att de har det jättebra och att det är skönt att de inte längre behöver dölja sin kärlek.

– Nu är vi äntligen ute och kan vara publika med att vi är tillsammans, vi är lyckligare än någonsin, säger Isa, varpå Sia säger:

– Vi tar alla chanser vi kan att komma ut och göra någonting kul.

FOTO: TV4

Annons