ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelor-Sia avslöjar: Det hände egentligen under dejten med Simone

03 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Sia Hatami och Simone Mbatha i Bachelor 2022
Under en roscermoni uppstår det en konflikt mellan Bachelor-Sia Hatami och Simone Mbatha. Men vad var det som hände? Nu avslöjar Sia det som tittarna inte fick se.
Annons
Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”Brand logo
Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”

Bachelor 2022 är igång och i vanlig ordning har det hänt mycket och varit mycket känslor under säsongens gång. I den sjunde säsongen av programmet har tittarna fått följa Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 32, under deras resa på jakt efter den stora kärleken.

Men vad hände mellan Sia och Simone Mbatha, 34, under programmet? Nu avslöjar Sia händelsen som tittarna inte fick se.

Det hände mellan Bachelor-Sia och Simone

När Sia gästar Anis Don Deminas Youtube-kanal pratar de om att Sia till störst del har fått fin och positiv feedback under och efter programmet, men att det finns tittare som inte är helt nöjda över det som hände mellan honom och Simone.

– Det som hände var att efter min och Simones andra dejt som dessutom inte alls var romantisk, det var ingen kemi mellan oss och jag tycker det framgick ganska tydligt för vi satt och pratade om vänskapliga grejer, säger Sia i videon och menar att känslorna för Simone inte var mer än som vänner.

Annons

– Efter det har vi gjort våra synkar, hon sitter i bilen och jag kommer in och det är ingen kamera, inga myggor, ingenting. Hon sitter och mediterar och jag frågar “Hur är läget? Hur mår du?”, “Nej det är bra, har lite mycket att smälta efter dagens dejt”. Så jag tänker “Åh najs, vi är på exakt samma sida”. Hon frågar “hur känner du?” och jag säger “Det är mer kompiskänslor mellan oss, det är ingen romans egentligen”.

Det fick tittarna inte se i programmet

Vidare berättar Sia att han och Simone har en trevlig pratstund och att det var samstämmiga om att det bara var vänskap mellan dem, men när det är dags för roscermoni vänder det helt.

– Sen så dagen efter på nästa roscermoni så kommer hon och ska konfrontera mig om att jag har avslutat hennes resa och var väldigt arg och upprörd. Hon ställde frågor och jag försökte svara på frågorna, men hon avbröt mig med en väldigt aggressiv ton och sen väljer hon att gå därifrån och kastar ett glas i poolen, berättar han och menar att Simone har rätt till sin sida av historian.

– Eftersom det är bakom kameran så blir det lite ord mot ord, det här min sida och hon har självklart rätt till sin uppfattning.

Efter samtalet väljer Simone att lämna programmet självmant. Och senare i säsongen väljer Sia att lämna Bachelor efter att ha gett sin sista ros till Isa Jallow, 32, och in för att fylla den tomma platsen kommer den tredje killen in, nämligen Christian Nicolaisen, 37.

Hänt har sökt Simone.

Annons