Bachelor-Emmy Rönnings kärlekslycka med Oscar Montin

Emmy i Bachelor
Emmy Rönning lyckades inte hitta sin drömman i Bachelor 2019.
Efter inspelningen av programmet har hon dock haft mer tur på kärleksfronten.
Nu visar hon upp sin nya pojkvän för följarna.
Annons

Den senaste upplagan av TV4:s dejtingsåpa Bachelor blev en rejält dramatisk historia. Allting började när det avslöjades att det skulle vara två ungkarlar med i programmet, både Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27. För varje avsnitt som visades blev det tydligt för tittarna vem av killarna som tjejerna hade fattat tycke för.

Annons

För Emmy Rönnings, 26, del var valet dock inte självklart. Hon dejtade både Simon och Felix men blev till slut bortvald av dem båda. Efter inspelningen av programmet har Emmy dock fortsatt umgås med Simon Hermansson och det verkar som att de har en nära vänskapsrelation. På Instagram story visade Simon för ett par veckor sedan att han haft ett videosamtal med Emmy.

”Vi kommer alltid vara 10/10 Emmy Rönning ingen tvekan om saken”, skrev han till en skärmdump från samtalet med Bachelor-deltagaren.

Annons

Nya kärleken efter Bachelor

Både Simon Hermansson och Emmy Rönning har hittat kärleken på nytt efter inspelningen av Bachelor 2019. Simon är sedan ett par månader tillbaka tillsammans med Olivia Hallman och de verkar vara väldigt lyckliga tillsammans.

I en intervju med Hänt plus har Emmy avslöjat att hon numera har ett förhållande med en man vid namn Oscar Montin.

– Vi är tillsammans idag. Han är jättefin, sa Emmy om den nya relationen då.

Emmy Rönnings kärlekslycka

Sedan dess har Emmys följare fått se en hel del av Oscar på hennes Instagram-konto. I ett nytt inlägg väljer hon nu att berätta om sina känslor för pojkvännen.

Annons

”JA nu är de ju så att jag faktiskt är en riktigt jävla kär fjant.. säger väl en hel del när jag lägger upp detta kladdiga collage med bilder som för er är helt ointressanta men som för mig betyder ALLT”, skriver Emmy Rönning intill ett bildspel och fortsätter:

”Älskar dig för mycket och kommer göra det för länge. Det var bara det”.

”Jag måste ju har hittat värdens finaste tjej!!! Du betyder verkligen ALLT för mig, älskar dig så ooootroligt mycket och kommer göra det i en evighet, så glad att jag äntligen hits min själsfrände ÄLSKAR DIG!”, skriver Oscar Montin i en kommentar till inlägget.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…