ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelor-Christoffer Levi avslöjar: Det hände under övernattningsdejterna

11 nov, 2022 
Christoffer i Bachelor
De sista dejterna i Bachelor består av övernattningar.
Nu avslöjas det vad som egentligen hände på bachelorn Christoffers slutdejter.
Annons
Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”Brand logo
Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”

I årets säsong av Bachelor fick vi följa Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 32, i deras resa i jakten på att hitta kärleken. För Sia gick det så pass bra att han valde att dela ut sin sista ros redan efter halva säsongen. Den lyckliga var ingen mindre än Isa Jallow, 32, och än idag sprudlar kärleken för paret.

Detta ledde till ett bachelor-bortfall och med bara två dagars varsel så var Christian Nicolaisen, 37, på plats på soliga Kreta, i Grekland.

Det allra sista steget i Bachelor är den slutgiltiga övernattningsdejten, även kallad drömdejten. Genom årens lopp har Bachelor-killarna tänkt lite olika kring vad man egentligen ska göra på den dejten. För vissa har det varit självklart att ta relationen till nästa steg och ha sex och för andra har det varit ett klart beslut om att avstå.

Annons

Christoffers övernattningsdejter med Alicia och Filippa

Inför Christoffers slutval stod det mellan Alicia Ärleskog, 25, och Filippa Kronholm, 26, och det slutade med att det var Alicia som fick hans sista ros. Idag är Alicia och Christoffer däremot inte längre ett par. Enligt Christoffer beror det på deras scheman samt att han gärna planerade långt framåt medans Alicia behövde landa i allt.

Men innan sista rosen delades ut var det ju drömdejterna som stod på agendan. När Hänt når Christoffer berättar han hur han ser på det:

– Jag är nöjd med mina slutdejter, för mig var det viktiga att jag fick spendera ett helt dygn med tjejerna.

Blev det något intimt med någon av dem?

– Det är mellan oss, så det tänker jag inte gå in på, säger Christoffer till Hänt.

Filippa avslöjar sanningen om övernattningsdejten med Christoffer

När Hänt når Filippa berättar hon mer i detalj om vad som egentligen hände på hennes övernattningsdejt med Christoffer.

Annons

– Alltså det blev väl väldigt mycket hångel och hej och hå men det blev inget sexuellt. Alltså absolut att vi skedade, men inte mer än så. Dels för att jag kände såhär att han inte skulle ta ett beslut utifrån vem som har sex med honom och inte, eller typ om vi båda har sex med honom då kommer han typ välja beroende på vem som är bäst i sängen, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Så absolut att han kanske ville och jag kanske ville, men vi gjorde inte det. Alltså jag var verkligen så och liksom sa till honom att är det inte bättre att vi verkligen lär känna varandra nu. För nu har vi ju inga kameror här då kan vi ju verkligen bara öppna upp oss, sa jag till honom.

Vet du var Alicia stod i den frågan?

– Nej, alltså vi har ingen kontakt, säger Filippa.

Hänt har sökt Alicia som väljer att avstå intervjuer just nu.

FOTO: TV4

Annons