LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons bakslag efter Bingolotto – nu avslöjar hon

11 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Kikki Danielson
Kikki Danielsson gästade sändningen av TV4:s Bingolotto under söndagen.
Efter programmet möttes artisten av ett rejält bakslag.
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Kikki Danielsson, 70, är en av Sveriges mest folkkära country- och dansbandssångerskor. I 50 år har Kikki varit en självklar del i den svenska musikbranschen och har sjungit sig rätt in i svenska folkets hjärtan med klassiker som ”God morgon”, ”Bra Vibrationer” och ”Papaya Coconut”.

Höjdaren i Bingolotto – hyllad av fansen

Artisten har haft en intensiv höst då hon varit högaktuell både med sin turné Himlen kan vänta och boksläpp Du vet ingenting om mig, och nu är countrystjärnan även aktuell med ett musiksläpp. Den 18 november släpper hon det svenska albumet "Ängel med sorgkant".

Under söndagskvällen gästade Kikki Bingolotto-studion för att framföra en låt från det nya albumet i sändning, till tittarnas stora glädje. Efter uppträdandet överöstes Kikki med hurra-rop från tittarna på både sin egen, och Bingolottos Instagram:

Annons

”Bästa goa Kikki”, skrev en följare

”Ni var fantastiska ikväll önskar er en fin resa hem”, hälsar ett fan under Kikkis inlägg om sin medverkan.

Bakslaget efter sändningen: "Inte läge att käfta emot"

Men resan var allt annat än fin för sångerskan. Genom ett inlägg på Instagram beskriver Kikki bedrövelsen när hon skulle ta sig från Bingolotto-studion i Gamlestaden, Göteborg, till Gävle, dit hon skulle för en läkartid. Men tågstrul satte stopp för hennes fridfulla resa.

Hon berättar för sina följare att hon beslutade sig för att ta lokaltåget hem, eftersom hon antog att man kunde köpa en biljett ombord. Det visade sig dock vara ett av SJ:s tvåvåningståg hon klev ombord på och köpa biljett på den typen av tåg, var inte möjligt. Konduktören påpekade misstaget, men i stället för att be artisten kliva av, fick hon en böteslapp på hela 1200 kronor.

”Saftigt tyckte jag, och tänkte på alla gånger med inställda tåg, förseningar och elände. Men vad skulle hända om jag klagade. Det var ju jag som gjort ett misstag! Jag svalde förtreten och teg stilla. Det var inte läge att käfta emot”, skriver artisten i sitt inlägg.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons