bachelor

Bachelor-Sias kryptiska svar om relationen till Nina idag – efter plötsliga avhoppet

Siamak Hatami och Bachelor-Nina Golkar.

Under onsdagens avsnitt av Bachelor avslöjade Nina Golkar att hon skulle lämna programmet. Nu ger Siamak ”Sia” Hatami ett kryptiskt svar om deras relation idag.
– Patience is key, säger Sia.
Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”
0:34

Efter reklamen: Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”

(0:34)

Slå på ljud

Dejtingprogrammet Bachelor går ut på att ett stort gäng tjejer tävlar om att vinna den utvalde bachelorens hjärta. I år är det två killar som står i centrum, nämligen Christoffer Levi, 32, och Siamak “Sia” Hatami, 34.

Under onsdagens avsnitt tävlade Sias tjejer i schack om en ensam-dejt med bacheloren. Vinnaren av tävlingen blev då Nina Golkar, 31, som senare gick på dejten med Sia. Men kort att den började blev stämningen allvarlig och Sia förklarade att hans känslor för henne hade svalnat.

Chocken – Nina lämnar Bachelor

Nina sågs länge som favorit och tippades säkert av många att få Sias sista ros. Men efter deras senaste dejt återvände Nina till huset med ett chockbesked – att hon lämnar Bachelor.

– Vi pratade och landade lite var vi står just nu. Och vi båda känner likadant, att våra känslor har svalnat, säger Nina i programmet och fortsätter:

– Och det känns fett bra, och det är därför jag är så glad, för det här var exakt det jag behövde.

Efter uttåget i programmet delade Nina ett inlägg på sin Instagram, där hon berättade om sin upplevelse, och gav ännu en förklaring om varför hon bestämde sig för att lämna när hon gjorde.

Sååå otroligt tacksam för allt Bachelor har gett mig, allt jag har fått lära mig o alla otroliga upplevelser jag har fått!! Men samtidigt sååå glad att komma ut o tillbaka till verkligheten! Jag tappade bort mig minst 10 ggr där inne o tillslut så kände jag mig bara trött, utmattad o ville ba hitta tillbaka till mig själv igen. Nu är jag nästan helt back on track igen o rockar den Nina som jag brukade vara!”, skriver Nina på sin Instagram.

Sias kryptiska svar om relationen till Bachelor-Nina idag

Nyligen hade Sia en frågestund på sin Instagram. Då passade en av hans följare på att ställa en fråga om Nina, och deras relation idag.

Dejtar du och Nina?”, skrev följaren.

Men Sia förklarade kryptiskt att svaret på frågan kommer efter programmet, som Nyheter 24 tidigare skrivit om.

– Vem, eller om jag dejtar någon, det får ni se efter sista avsnittet är sänt. Så patience is key, svarar Sia kryptiskt då.

Vem Sia kommer att välja återstår att se, men många följare tog sig till Bachelors Instagram för att uttrycka sin besvikelse över att Nina inte längre är kvar.

Nej det var vi inte beredda på. Älskade Nina. All lycka till dig”, skriver en följare.

Nämen gu, neeej! Jag hoppades ju på att dem skulle bli ett par!!”, skriver en annan på Bachelors Instagram.

Bästa Nina! Tycke dom passade så bra”, skrev en tredje.

Det var även en av deltagarna i programmet, Filippa Kronholm, som kommenterade inlägget. Hon var inte på plats när Nina berättade nyheten, och kunde därför inte ta farväl av sin Bachelor-vän.

Ja men fy, det var ingen rolig nyhet som vi fick när vi blev återförenade. Så tråkigt att vi inte fick kramas hejdå heller

Vem tror du att Sia kommer att välja?

Hänt har sökt Nina för en kommentar om relationen till Sia.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN