ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Filippa Kronholm i Bachelor 2022

05 sep, 2022 
Filippa i Bachelor 2022
Filippa Kronholm är en av deltagarna i Bachelor 2022.
Känner du igen henne sedan tidigare?
Det är inte alls konstigt eftersom hon har synts i rutan förr!
Annons
Filippa Kronholms starka reaktionerBrand logo
Filippa Kronholms starka reaktioner

Bachelor 2022 har premiär under måndagen den 5 september.

I år börjar programmet med två ungkarlar, Christoffer Levi och Siamak ”Sia” Hatamai. Programledare är i vanlig ordning Malin Stenbäck.

– Utan att avslöja för mycket så kan jag lova att årets säsong kommer vända upp och ner på allt. Vi har ett härligt gäng med tjejer, två toppenkillar och överraskningar som ingen kunnat förutspå. Jag kan knappt vänta tills vi drar igång kärleksäventyret igen, säger Malin i ett pressmeddelande.

Christoffer Levi och Siamak ”Sia” Hatami söker kärleken i Bachelor 2022

Christoffer kommer från Helsingborg och bor nu i Malmö. I pressmeddelandet inför programmets premiär säger han vad han söker i Bachelor 2022.

Annons

– Jag vill hitta min person, det ska vara en person jag kan utvecklas med, dela allt med och som finns där i vått och torrt. Jag är redo att känna kemi och passion igen och det är därför jag ser fram emot att inleda den här resan och nästa kapitel i livet.

Sia kommer från Kalmar men bor i Stockholm. Han söker efter sin drömkvinna i Bachelor 2022.

– Jag letar efter en kvinna som vet vem hon är, känns autentisk och är empatisk och som gillar att hitta på roliga saker. Jag är en relationskille och som den romantiker jag är så tror och hoppas jag att det finns en drömkvinna för mig där ute, säger Sia i pressmeddelandet.

Vad har Filippa Kronholm tidigare medverkat i för tv-program?

En av de kvinnor som söker kärleken i Bachelor 2022 är Filippa Kronholm. Känner du igen henne? Inte konstigt alls! Filippa har nämligen varit med i tv-programmet Paradise hotel 2021.

När Hänt träffar henne berättar hon om varför hon sökte till just Bachelor Sverige.

Annons

– Jag åkte dit för att träffa Christoffer, säger hon och tillägger:

– Men jag hade ett öga öppet för båda. Christoffer var lite mer tillbakadragen, Sia tog mer för sig och visste vad han ville. Typ om han ville prata med någon på minglet så gick han bara fram till den tjejen, medan Christoffer var lite mer att vi fick springa fram till honom.

Så lever Filippa Kronholm idag – efter Bachelor 2022

På frågan hur Filippa lever idag säger hon att hon arbetar i butik och att hon då och då hoppar in extra på hemtjänsten.

– Jag jobbar i klädbutik och jag har jobbat extra på hemtjänsten i Danderyd. Sen hänger jag med mina vänner och går ut och käkar och sådär.

FOTO: Hänt, Robert Jadenfelt/TV4

Annons