Bachelor-Christoffer om otäcka olyckan – de bortklippta scenerna

Sia Hatami och Christoffer Levi
Exklusivt

Det är inte en lugn stund i årets säsong av Bachelor och ännu har äventyret bara börjat.
Men tittaren får se långt ifrån allt.
Nu avslöjar Bachelor-Christoffer de bortklippta scenerna.
Bachelor-Christoffers skidolycka: "Hade legat på sjukhus"
0:30

Efter reklamen: Bachelor-Christoffers skidolycka: "Hade legat på sjukhus"

(0:30)

Slå på ljud

Bachelor 2022 har nu haft premiär och det är ett stort gäng tjejer som tagit sitt pick och pack och åkt till Grekland i hopp om att återvända hem med sin stora kärlek.

Precis som förra året har tjejerna två killar att dejta. I år är det inga mindre än Christoffer Levi, 32, från Helsingborg och Sia Hatami, 34, från Stockholm som är årets Bachelors.

Än så länge har resan bara börjat – men redan nu har det börjat hetta till i huset och man kan bara ana vilket kärleksäventyr detta kommer att bli.

Även innan säsongen hade dragit igång kunde programledaren Malin Stenbäck, 35, utlova en hel del dramatik under säsongens gång.

– Utan att avslöja för mycket så kan jag lova att årets säsong kommer vända upp och ner på allt. Vi har ett härligt gäng med tjejer, två toppenkillar och överraskningar som ingen kunnat förutspå. Jag kan knappt vänta tills vi drar igång kärleksäventyret igen, säger Malin Stenbäck.

Men nog finns det allt sådant som tittaren inte får ta del av – nu berättar Christoffer i en intervju med Hänt om två otäcka olyckor han var med om – den ena värre än den andra.

Filippa Kronholms starka reaktioner

Se klippet här!

Christoffer om de bortklippta scenerna

I ett av veckans avsnitt fick tittaren se när ett gäng tjejer omvandlades till riktiga vinnarskallar när de skulle tävla i en hinderbana. Och priset? Jo en singeldejt med Christoffer och Sia. Det var självklart ingen av tjejerna som ville gå miste om det!

Efter att tjejerna hade kämpat sig igenom hinderbanan var det dags för killarna att visa vad de gick för och det blev minst sagt en dramatisk kamp. Något tittaren inte fick se var dock när Christoffer stukade foten allvarligt. Nu berättar han om händelsen för Hänt.

– Jag skadade mig två dagar i rad, ganska rejält. På hinderbanan stukade jag foten, rätt rejält. Men jag kände inte av det för jag hade så mycket adrenalin i kroppen. Så det märkte jag sen på dejten, att det bara pulserade jättemycket.

Men detta var långt ifrån allt. Redan dagen därpå skadade han sig igen – denna gång i en riktigt otäck händelse.

Otäcka olyckan i skidbacken: ”Då hade jag legat på sjukhus”

Det var under en singeldejt då han och Alicia Ärleskog, 25, befann sig på Kreta för att åka skidor som olyckan var framme. Christoffer berättar att han hade sån adrenalinkick av den fantastiska upplevelsen – och sedan tog det stopp.

– Sen så bara försvinner min skida rakt ner i backen, och jag voltar femton meter rakt fram och landar rakt på huvudet. Jag kan säga så mycket som att om det inte hade varit så mjuk snö och jag inte hade haft hjälm, då hade jag legat på sjukhus, så kan jag säga. För jag reser mig upp och är helt vimsig, berättar Christoffer.

För tittaren ser det däremot bara ut att vara en fantastisk dejt – någon olycka såg man inte röken av.

– Det finns ett drönarklipp på detta så jag trodde nästan att det skulle komma upp. Nej men det var helt sjukt, fortsätter Christoffer.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN