babben larsson

Babben Larssons glädjebesked efter sjukdomskampen – egna orden: ”Tillbaka..”

Babben Larsson

Det var nyligen som sjukdom stoppade Babben Larsson från programmet 1 mot Sverige.
Men nu kommer hon med ett ny glädjande nyhet efter sjukdomsbeskedet.

Babben Larsson, 66, är en välkänd tv-profil och just nu är hon aktuell i programmet 1 mot Sverige. Vid hennes sida finns Erik Ekstrand och Farah Abadi. Programmet är en direktsänd frågesport där en tävlande genom olika experiment och frågor tävlar mot tv-tittarna via en app.

Babben Larsson stoppas – efter sjukdomstillståndet

Nyligen möttes vi av ett tråkigt besked. Nämligen att Babben Larsson fick ställa in sin medverkan i sista sekund i programmet. I en intervju med Aftonbladet berättade Babben om anledningen bakom försvinnandet.

– Jag är inte jättesjuk men jag har corona och SVT är försiktiga, det tycker jag är bra, säger Larsson.

Hon berättade även att hon hade hållit sig hemma de senaste dagarna, men sjukdomen verkade inte ge med sig.

– Jag trodde att jag skulle vara ”fit for fight”, men jag testade positivt igår och då blev det så här, säger hon till Aftonbladet.

Detta bidrog då till att hennes sidekick Farah Abadi fick hoppa in som programledare. Något som Babben var mycket nöjd över.

– Jag vet att Farah har fullt upp med att sätta sig in i allting men jag har skickat lite pepp-sms. Hon fixar det där hur bra som helst, det är världens bästa inhoppare.

Följarna jublar – efter Babben Larssons comeback

Men nu möts vi av glädjande besked. Babben Larsson är nämligen tillbaka i tv-rutan. På Instagram har hon delat med sig av flera uppdateringar om hennes comeback och följarna jublar över beskedet.

”Hurra! Tillbaka i logen på SVT för en ny direktsändning av 1motSverige i kväll”, skrev Babben i ett inlägg på Instagram.

”Så skönt att du är tillbaka igen”, skrev en följare.

”Hurra”, skrev en annan.

”Vi har saknat dig”, skrev en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN