ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Babben Larsson lider av artros – bekräftar sjukdomen: ”Går inte”

02 mar, 2023 
Babben
Babben Larsson syns ständigt i tv-rutan med ett leende på läpparna.
Nu bekräftar hon för Amelia att hon lever med en sjukdom som gör att hon har det allt tyngre bakom kulisserna.
– Det går inte, men jag vill inte vara ett offer, säger Babben till tidningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

– Jag tycker att den här säsongen ser väldigt lovande ut. Jag tycker att casten är alldeles utsökt och de har gett järnet precis så som vi vill att de ska göra för att det ska bli kul, sa då Babben.

Babben Larsson bekräftar sjukdomskampen: ”Det går inte”

Programmet är däremot inte det enda som Babben arbetar med. Hon har ständigt fullt upp och därav valde hon under förra året att avsluta sin karriär som stand up-komiker. Tiden fanns helt enkelt inte med. I en intervju med Amelia berättar hon nu att det faktiskt fanns en tid då hon dessutom körde på så pass att hon blev utbränd. I samma veva kommer det fram att Babben lider av en sjukdom.

Annons

– Jag tar ett stopp ett tag. När jag var utbränd var jag borta i sju år, det går ju att komma tillbaka. Sedan har jag haft strul med en ankel, som är ganska illa åtgången av artros, säger Babben till tidningen och fortsätter:

– Det är inte så att jag är invalid, men när man turnerar kånkar man på väskor, går upp och ner i trappor och står på scen två, tre timmar. Det går inte, men jag vill inte vara ett offer. Artros är en folksjukdom. Har jag inte mer ont än så här och kan jobba med annat känns det helt okej.

Beslutet efter förlovningen – vill inte gifta sig med hantverkar-särbon

Något som är betydligt roligare är att Babben i somras förlovade sig. Det var under avslöjandet om att hon skulle bli julvärd i SVT som hon dök upp med en ring på fingret. Nyligen berättade Babben däremot för Hänt att det inte vankas något bröllop.

– Det var inte tanken, det var bara att vi ville visa varandra att vi känner att vi känner att vi hör ihop.

Hänt har sökt Babben.

FOTO: TT

Annons