AYTO-deltagarna häpnar efter beskedet i matchboxen: “Jag är chockad”

AYTO-deltagarna häpnar efter beskedet i matchboxen:
Hittills har deltagare i dokusåpan Are you the one inte fått ihop så många matchningar i programmet. De var på god väg till att vinna en miljon kronor, fram till kvällens oväntade chock.
Annons

Flera veckor har passerat i dokusåpan Are you the one där 20 deltagare kämpar för att hitta sitt livs kärlek. Alla i huset har en varsin perfekt match, men än så länge är det bara ett par som funnit varandra. Varje vecka får deltagarna chansen att matcha ihop allihopa i kampen om att tillsammans vinna en miljon kronor och hittills har det inte alls gått som de önskat. Därför blir tjejerna mäkta irriterade när killarna lagt upp en hemlig strategi inför veckans matchbox.

Annons

– Jag är svinlack för killarna har sabbat det här totalt, jag fick höra vad de valt och de är helt efter, säger Emma Lindborg i programmet.

Killarna däremot njuter av situationen och tycker att det är roligt att jävlas med tjejerna.

– Vi har valt att behålla vår strategi för oss själva för vi ville ha lite överraskningar till tjejerna , säger Robin Jurca.

Annons

Tjejerna var ordentligt arga och det var ingenting de tänkte hålla tillbaka på. De förutspådde att killarnas strategi skulle försämra situationen för dem då de veckan innan lyckats pricka in sju matchningar.

– Killarna har fått för sig att jävlas med oss och vägrar säga vilka de ska välja ikväll och vi sitter där alla tjejer och är skitförbannade, fy, säger Angelica.

Och det verkade som att tjejerna gjorde rätt i att tvivla på killarnas förmåga att skapa perfekta matchningar för denna vecka backade de tre steg och prickade in fyra par istället för sju. Besvikelsen var tydlig för gruppen när det gick upp för dem att de bara hade fyra rätt och framförallt hos en av killarna som var bombsäker på att de hade följt den rätta strategin.

– Jag är chockad, jag sa ju sju, det fattas ju tre, säger Diego Troncoso.

Men hans känslor stannade inte där. Förbannad var minst sagt vad han var efter att ha misslyckats totalt i matchboxen.

– Sur, irriterad, jag var väldigt övertygad om att det här var en bra teori.

Are you the one Sverige – alla deltagare

Foto: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…