Axel Pileby visar upp tatueringarna som TV4-tittarna inte får se

Axel Pileby

Axel Pileby syns ofta i tv-rutan men då är han välklädd och det är sällan han bär kortärmat.
Faktum är att han har oväntat många tatueringar på armarna – se bilderna som visar detaljerna här!

Axel Pileby är en av huvudpersonerna i TV4:s populära eftermiddagsprogram Efter fem. I programmet brukar han hålla i det populära Sverigesvepet, där man med hjälp av lokaljournalistik lyfter ämnen som förtjänar att nå nationell nivå.

Exklusivt
Tova-Sophia Aronsson om mammalyckan – egna orden om beslutet

I Sverigesvepet kan nyheterna handla om allt mellan himmel och jord, som till exempel när den bortsprungna renen Emma plötsligt återfanns. Faktum är att renens ägare plötsligt såg henne under ett program av Robinson 2021. Idag är Emma återfunnen och återlämnad till sin ägare.

En annan huvudperson i programmet är programledaren Tilde de Paula Eby. Hon och Axel har länge jobbat nära varandra och har därför en väldigt fin relation. När Axel nyligen blev pappa till en liten flicka var Tildes högsta önskan att han skulle döpa dottern efter henne.

Axel Pileby har blivit pappa – ovanliga namnvalet

Så blev dock inte fallet, utan Axel och hans flickvän Felicia Jartén valde att döpa deras lilla familjemedlem till Lärke.

Enligt en källa till Hänt ska han även ha tatueringar på benen också.

”Att vi är en familj nu! Du, jag och Lärke”, skrev Felicia då på Instagram.

Axel har länge jobbat på TV4, både inom Sporten och främst fotboll, men den senaste tiden har han alltså förknippats med Efter fem. Därför var kollegorna i studion extra glada över Axels barnbesked och faktum är att de kopplade upp honom så att han var med i studion via länk. Vid det tillfället visade han också upp söta lilla Lärke.

– Att sammanfatta är typ omöjligt, det man känner är väl liksom på något sätt tacksamhet. Tacksamhet att bli föräldrar överhuvudtaget, det är inte alla som får det. Dessutom att få bli det med världens bästa människa, min tjej alltså, sa Axel då i direktsändning.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Axel visar upp okända tatueringarna

Axel syns med andra ord ofta i tv-rutan men det är inte lika ofta som han lägger upp något på sina sociala medier. Men nu har det hänt – Axel har nämligen lagt upp en Instagram-story.

I videon pratar han om en promenad han tagit där han gjorde en märklig upptäckt. Han såg nämligen en kille som verkade vara proffs på att spela kubb och Axel kunde då konstatera att han säkert tränade inför midsommar.

Men det är inte bara Axels märkliga upptäckt som väcker intresse i videon. Faktum är att man nu ser tydligt att han har många fler tatueringar på armarna än vad fansen kanske hade kunnat tro! Eftersom han alltid är så välklädd och stilig när han syns i tv-rutan har nog tatueringarna aldrig fått riktigt synas – som de gör nu!

Här visar Axel upp skymtar av hans tatuerade armar. Enligt en källa till Hänt ska han även ha tatueringar på benen också.

Här ser man flera av tv-profilens tatueringar.

LÄS OCKSÅ: VÄNNER EMELLAN Pernilla avslöjar Kristins kärleksliv

LÄS OCKSÅ: SOMMARSCHEMA När sänds BingoLotto i sommar?

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!