TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Okända förbudet i Min mamma, din pappa-huset – deltagaren avslöjar TV4:s strikta regel

30 mar, 2023 
MIN MAMMA DIN PAPPA
TV4:s nya satsning Min mamma din pappa har tagits emot bra av tv-tittarna.
Men det finns en viktig regel – som de vuxna måste följa strikt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter deltagren i Min mamma, din pappa ihop: ”Hur fan?”Brand logo
Här bryter deltagren i Min mamma, din pappa ihop: ”Hur fan?”

Linda Lindorff, 51, är högaktuell som programledare för den nya TV4-satsningen Min mamma, din pappa med som programledare. Programmet går ut på att ett gäng föräldrar ska vara instängda i ett hus och dejta varandra.

Till deras hjälp har de några relations-experter som ska komma med goda råd – och dessa är inga mindre än deras egna barn!

Barnen, i sin tur, har goda möjligheter att styra och ställa över vad som händer i sina föräldrars hus. Det är nämligen de som bestämmer dejterna och de kan påverka genom att "hjälpa eller stjälpa".

Oväntade kärleksparet i Min mamma, din pappa

Något oväntat som däremot hänt är att två av "barnen" har funnit kärleken i varandra. Det handlar om inga mindre än Saga Segerstad, 18, och Max Ora, 21. Saga är dotter till Mathilda Segerstad, 47, och Max är son till Jussi Ora, 56.

Annons

I programmet får vi se när barnen har full tillgång till ett rum fullt med tv-skärmar. På skärmarna visas live-sändningar från de vuxnas hus och när Hänt når Saga berättar hon att vissa tyckte det var tuffare att se sina föräldrar än andra.

– Ja det var ju lite delat. Grejen är att min mamma är ganska frispråkig, en skön göteborgare sådär, så jag är ganska van att hon gör pinsamma grejer om man kan säga så. Jag vet inte om jag tyckte det var så jobbigt men jag tror att det blir jobbigare när det väl kommer, som när några föräldrar börjar hångla, då är det ju klart att man reagerar, säger Saga till Hänt och fortsätter:

– Men sedan så är det ju ett feel-good-program, det är ju liksom inte Paradise hotel, så det var ju ändå en trygghet. Jag tror att alla ville se, för man blir ju så nyfiken liksom.

TV4:s okända regeln – det får föräldrarna inte göra

Med andra ord har barnen möjligheten att se varenda sekund av det som sker i deras föräldrars hus. Men nu avslöjar Saga att det faktiskt finns en regel – som TV4 satt upp. Regeln gäller både i barnens hus och i föräldrarnas hus.

Regeln handlar nämligen om sex-förbud!

– Nej alltså det var ju sex-förbud i huset. Men de får ju hångla och sådant där. Vi såg ju lite pussar liksom.

FOTO: TV4

Annons