ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Carolines okända relation till Mattias Pettersson avslöjad

29 mar, 2023 
Mattias och Caroline
Caroline Persson har fått tips av en riktig Robinson-veteran.
Nu avslöjar hon sin relation till Mattias Petterson.
– Vi brukar prata i telefon jättemycket, säger Caroline till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävlingBrand logo
Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävling

Caroline Persson, 24, är en av deltagarna i årets säsong av Robinson. Vad som skiljer sig i år jämfört med tidigare år av programmet är att lagen denna gång är uppdelade per ålder. I ena laget är deltagarna yngre och i det andra, äldre. Det visar sig vara något Caroline trivts bra med.

– Jag blev skitglad, jag har kollat mycket utländska Robinson och då är det teman varje år. jag tyckte det var kul att det var något nytt. Det var kul att hamna i det yngre laget, man känner sån samhörighet med alla i sin ålder. Man kan ju prata på ett helt annat sätt, vi satt ofta och prata om så ungdomliga grejer på kvällarna. Det skilde sig nog mycket ifrån vad gamlingarna prata om. Men det hade varit kul att ha någon gamling också, jag klickar väldigt bra med äldre människor, säger Caroline till Hänt.

Annons

Robinson-Carolines relation till Mattias Pettersson: ”Pratar i telefon jättemycket”

Robinson är inget som är nytt för Caroline, det må vara första gången hon själv tävlar men ett och annat avsnitt har hon betat sig igenom under årens gång.

– Jag är hardcore fan, jag har kollat alla säsonger sedan jag var liten.

Favoritsäsongen är 2020 då bland annat Julia Franzén, Kristove Rueda och Mattias Pettersson medverkade. Nu avslöjar Caroline för Hänt att Mattias faktiskt är någon som hon känner.

– Jag känner Mattias, han var med i min favoritsäsong. Vi kände inte varandra men vi började skriva då när han var med. För jag är riktigt besatt av Robinson så jag börjar alltid följa alla som är med och blir lite galen. Så vi har pratat sen dess och han har hjälpt mig och tipsat mig när jag skulle söka. Så vi har haft massa kontakt, säger Caroline.

Har ni setts någon gång eller skriver ni mest?

– Vi brukar prata i telefon jättemycket. Han är ju också ett riktigt Robinson-fan så han är typ den enda som tycker det är lika kul som mig att diskutera Robinson.

Avslöjar tipsen från Robinson-veteranen – så ska man inte göra

Caroline är mycket tacksam över relationen eftersom Mattias kunnat ge henne råd.

– Det har varit jättegrymt och han har gett mig massa tips.

Vilket är det bästa tipset han gett dig?

– Han sa "va inte så där tjurig som jag var". Han var ju nöjd med sin medverkan men ah. Han sa "bete dig inte så där Carro". Det var ändå ett bra tips.

FOTO: TV4

Annons