Astrid Morberg i Cryptid – allt om Per Morbergs dotter

11 nov, 2020 
Per Morberg och Astrid Morberg

Per Morbergs dotter Astrid syns till i nya Viaplay-serien Cryptid.
Men vem är hon egentligen?
Hänt svarar!

Annons
Första teasern för Cryptid - startskottet för artisten Oscar Zias skådespelarkarriär
Första teasern för Cryptid - startskottet för artisten Oscar Zias skådespelarkarriär

Per Morberg, 60, har fyra barn och en bonusdotter med frun Inese Bergs Morberg, 66. Det är Janina Bergs, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg. Vissa har valt att leva utanför rampljuset och vissa i.

En av de som valt att gå lite i pappas fotspår är yngsta dottern Astrid som nu kan synas i tv-rutan. Frågan är, vem är egentligen Astrid? Hänt svarar!

Hur gammal är Astrid Morberg och var bor hon?

Astrid Nutta Lilli Morberg föddes den 13 februari år 1997 och är idag 23 år gammal. Enligt folkbokföringen är hon skriven i Vårby som är en kommundel i Huddinge i Stockholm.

Vad heter Astrid Morberg på Instagram?

Något som verkar ganska nytt för Astrid är sociala medier, i alla fall Instagram. Där heter hon astrid_morberg och endast delat fyra inlägg. Men storys finns det däremot gott om!

De storys hon delat har mycket att göra med jobbet, alltså skådespeleriet.

I kommentarsfältet till de inlägg hon hittills delat syns fansen och följarna stötta Astrid.

Annons

”Fantastiskt!”, skriver en till en trailer på nya Viaplay-serien Cryptid.

”Kan knappt vänta!!!”, fyller en annan i.

Astrid Morberg
Astrid Morberg.

Astrid i rollen som Lisa i Cryptid

Den nya Viaplay-serien Cryptid hade premiär i slutet av oktober 2020. Det är en ny ungdomsserie där Astrid spelar rollen som konstnären Lisa. Karaktären har varit borta från sin hemstad Odenfors i flera år men återvänder. Där har dock ett märkligt dödsfall inträffat.

– Jag har aldrig varit någon som haft som mål att bli känd, det har aldrig lockat mig. Snarare tvärtom, har Astrid tidigare berättat i en intervju med Expressen. Hon fortsatte:

– Det absolut bästa skulle vara att göra animerad film, att slippa synas och bara få agera ut allt utan att bli igenkänd.

Annons

Rollen i De utvalda 2020

I tv-serien De utvalda så vaknar tolv tjejer upp i en avskild herrgård utan att ha någon aning om hur eller varför de kommit dit.

De inser snabbt att de blivit inlåsta, vilket leder till att situationen i huset eskalerar. Hur kommer då detta sig? Jo, herrgården bär en mörk hemlighet. Det visar sig att flickorna är en del av ett medicinskt experiment.

I denna tv-serie spelar Astrid Morberg rollen som Molly.

FOTO: Janne Danielsson/TT, TT

Annons