Åsa Vesterlunds plötsliga karriärsbyte – efter Svenska Hollywodfruar

Åsa Vesterlund

Åsa Vesterlund blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon var med i reality-programmet Svenska Hollywoodfruar. Men sedan dess har mycket hänt.
Nu berättar hon för Hänt om det oväntade karriärsbytet.

Det senaste året har inneburit en hel del omställningar för oss alla. Men i Hollywoodsfrun Åsa Vesterlunds fall är det inte bara omständigheterna som har ändrats. I mars förra året flyttade hon nämligen tillbaka till USA igen efter att testat att bott i Göteborg under en tid, och i samma veva bestämde hon sig också för att satsa på en helt ny karriär.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Åsa om ensamheten

När pandemin drog igång var det en hel del av Åsas jobb som sattes på paus. Bland annat en amerikansk serie som hon skulle varit med i. Men utöver det har det senaste året också inneburit betydligt mer isolering än vad de flesta av oss är vana vid. Men i Åsas fall är inte det något som har påverkat henne så mycket.

– Det kanske låter konstigt men jag har aldrig haft problem med att vara själv. Jag älskar att vara själv och jag har ju också mina två hundar som springer runt, säger hon.

Men i hennes ensamhet har hon också passat på att göra en hel del saker. Nu berättar hon för Hänt om det oväntade karriärsbytet som hon har påbörjat.

Oväntade karriärsbytet

Nu när saker och ting inte riktigt är som de brukar i världen har Åsa bestämt sig för att satsa på något nytt. Förutom att förbereda sig inför en lansering av en egen produkt har hon nämligen också börjat studera.

– Jag har börjat studera till att bli mäklare också. För jag känner att nu när man ändå är isolerad så kan man lika gärna ta tag i de här sakerna som man normalt inte skulle göra. Som att plugga och städa upp bland massa papper, säger hon.

Hon berättar att hon började med studierna redan förra året, men att hon däremot la de på is ett litet tag i samband med hennes styvpappas bortgång. Men nu är hon igång igen, och för Hänt berättar hon varför hon valt att satsa på att bli just mäklare.

– Jag har alltid tyckt att det verkar kul. Du vet de här showerna på tv. Det är så fantastiska hus och lägenheter. Och det är ganska kul jobb. Man får åka runt och träffa folk och jobba lite med egna tider, säger hon innan hon fortsätter:

– Och så tänker jag ju att det aldrig kan gå fel med en utbildning. Det är liksom aldrig fel att ha.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson visar upp pappan efter alla år – nya bilden

LÄS OCKSÅ: Åsa Vesterlunds nya cancerbesked – läkarnas allvarliga miss

FRÅN FÖRSTASIDAN