Åsa Ingrossos ord om relationen till Bianca och Benjamin

Åsa Ingrosso
Det var sju år sedan Åsa Ingrosso träffade sin Emilio och därmed drogs med i den berömda Wahlgrens-karusellen.
Nu berättar hon om relationen till bonusbarnen Oliver, Bianca och Benjamin.
– I love them, säger hon i en långintervju med Hänt.
Annons

Det var 2013 som Åsa Ingrosso, då Björling, letade efter ett semesterhus i Palma. En vän till henne tipsade om att Emilio Ingrosso, 54, kanske kunde hjälpa henne och på den vägen var det. Trots att det inte var tal om någon kärlek från allra första sekund var paret snart upp över öronen förälskade.

– Jag planerade att flytta dit med mina barn och öppna en skoaffär med egendesignade skor. Jag fick hans nummer och sen gick det en hel del meddelanden på Viber innan kärlek uppstod, har Åsa tidigare sagt.

Annons

Snart sju år senare har paret hunnit flytta till Sverige och tillbaka till Spanien igen, blivit sambos och gift sig. Idag driver de restaurangkedjan La Perla från sitt hem i Palma, Mallorca.

Ärliga orden om relationen

Tidigare har Emilio varit gift med folkkära artisten och tv-provilen Pernilla Wahlgren, 52, som han har barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22, med.Tillsammans med Åsas barn sedan ett tidigare förhållande, Lina Björling, 22, och Anton Björling, 24. utgör de en stor familj.

I en långintervju med Hänt berättar Åsa om relationen till bonusbarnen.

– Den är jättebra. Jag säger alltid att det är mina hjärtebarn och det är verkligen så. Även om de inte var småskolebarn då jag kom in så har jag varit med under deras tonårstid. De står mig väldigt nära och det har varit väldigt mysigt att få följa dem, säger hon och fortsätter: 

– I love them!

Och visst har vi kunnat se både i Wahlgrens värld och på sociala medier att såväl Bianca som Benjamin besökt sin pappa och bonusmamma. Men äldsta sonen Oliver har man inte sett mycket av – något som Åsa menar har en helt naturlig förklaring. 

– Han är en del av familjen precis som alla andra. Det är bara det att han valt att ta ett steg ur offentligheten och vill inte vara i suset och duset på samma sätt. 

Allvarliga samtalet med Bianca

Men sedan coronaviruset lamslagit Europa och resten av världen har barnen inte kunnat åka och hälsa på där Åsa och Emilio sitter i isolerade i Mallorca. Ett faktum som Åsa tar väldigt hårt på.

– Det är jättesorgligt. Det är verkligen inte alls kul, det är skitjobbigt verkligen. Jag pratade med Bianca bara här om dagen och diskuterade hur vi skulle kunna få hit henne. Hon har ju redan haft corona och är klar med det. 

Annons
Som tur är lägger Åsa till att både hon och Emilio kan ha kontakt med familjemedlemmarna hemma i Sverige via både SMS och Face-Time.
Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…