LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvingarna-profilens okända dotter Maja träder fram – nya bilden visar

29 sep, 2023 
Arvingarna
Arvingarna har festat till det med premiärmingel.
Med sig på röda mattan hade en av dem sin dotter, nämligen 16-åriga Maja – som aldrig tidigare synts på röda mattan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

Arvingarna-gänget har alltid fullbokat i kalender och så har det sett ut länge. Dansbandet som slog igenom redan 1989 bestående av Casper Janebrink, Lars "Lasseman" Larsson, samt bröderna Kim Carlsson och Tommy Carlsson håller nu på att förbereda sig inför årets julshow.

Tommy Carlssons okända dotter Maja gör debut på röda mattan

Men utöver arbetet har de även tid för lite skoj och de alla fyra fanns nämligen på plats under premiären av musikalen De' e' det här vi kallar kärlek som baserad på klassiska schlagerhits. Det såg ut att vara en riktigt härlig kväll med många välkända ansikten bland gästerna.

Casper, Kim och Lasseman dök alla tre upp med sina kärlekar medan Tommy istället hade annat sällskap. På röda mattan fotograferades han nämligen med 16-åriga dottern Maja som var hans sällskap för kvällen. Det hör inte till vanligheterna att Tommys barn syns till i rampljuset, faktum är att detta kan varit första gången någonsin som Maja dök upp på röda mattan.

Tommy Carlsson med dottern Maja
Tommy Carlsson med dottern Maja. Foto: TT

Så ser Arvingarna-Tommy Carlssons okända familjeliv ut

Tommy är sedan 2002 gift med sin hustru Linda Carlsson och paret har tre barn tillsammans varav den ena är Maja. Arvingarna-profilen har även ett barn från äktenskapet innan Lina. Till skillnad från de andra tre Arvingarna är Tommys privatliv relativt okänt. I en tidigare intervju har Tommy däremot berättat om vad han gillar att göra med familjen på fritiden.

– Mycket promenader med hundarna blir det, vi hänger som kompisar mest. Min äldsta pojk från äktenskapet innan har fått barn, han är så pass gammal idag att han har fått en liten dotter. Så jag blev farfar i augusti förra året, sa då Tommy.

Utöver sina egna barn är Tommy farbror till Kim Carlssons döttrar Ronja och Kim-Annie. För ett år sedan utökades familjen Carlsson ytterligare då även Kims dotter fick barn, vilket gjorde Kim till morfar.

FOTO: TT

Annons