Arvingarna-profilens sorg – missade sonens förlossning: ”Jättejobbigt”

Exklusivt

Arvingarnas har ständigt fullspäckat i kalendern och ibland när arbetet kallar kan det gå ut över privatlivet.
För Hänt berättar nu en av Arvingarna-profilerna att han missade sin sons födsel då han aldrig hann fram till förlossningen.
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Arvingarna är ett av Sveriges mest populära dansband. Gruppen på fyra består av Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54.

Inom några dagar har Arvingarnas nya krogshow I love Arvingarna premiär och när Hänt når gruppen är repetitionerna på Kajskjul 8 i Göteborg, i full gång.

– Ja det känns som hur fan ska vi hinna med det här innan fredagen. Men det kommer att lossna, man vet det av erfarenhet. Det känns mycket nu men gör alla sin del och alla kämpar så kommer det bli bra, säger Tommy till Hänt.

Casper Janebrinks egna ord om Therese Anderssons mående

Inte nog med att premiären närmar sig med stormsteg så innebär hösten även andra förändringar för Arvingarna. Det var i maj som Casper och flickvännen Therese Andersson, 33, avslöjade att de ska bli föräldrar under september månad.

För ett par dagar sedan berättade Casper för Hänt om den höggravida flickvännens mående.

– Det är helt otroligt, hon mår jättebra. Inga komplikationer, allting har gått jättefint.

I samma intervju bekräftade Casper oron gällande att det finns en chans att han missar förlossningen, ifall förloppet drar igång medan han står på scenen.

Rickard Olsson om Bingolotto

Se klippet här!

Tommy Carlsson missade hustruns förlossning

Någon som varit med om just den situationen är Arvingarnas Tommy. När Tommy och hustrun Linda Carlsson, väntade sitt första barn ihop hann Tommy inte fram förrän sonen var född.

– Det var jättetråkigt. Det var vårt första gemensamma barn med min nuvarande fru. Min näst äldste pojk som fyller 18 nu, honom missade jag och det var för att vi var på turnépremiär i Stockholm för en julshow i Nacka. Premiärkvällen när jag står och ska ta taxin ut till Nacka då ringde Linda och då var han lite tidig, han skulle egentligen kommit en vecka senare, säger Tommy och fortsätter:

– Det var jättejobbigt eftersom det var vårat första barn. Helt ärligt tycker hon fortfarande att det var en jobbig grej. Hon hade sina föräldrar hemma hos oss så de åkte med. Det blev bra ändå men det är klart att det är tråkigt och jag tycker det är tråkigt. Men det blev så och det kan drabba andra också där de har jobb som gör att de inte bara kan åka.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN