Arvingarna-profilens oväntade ord – skyller skilsmässan på bandet

Arvingarna
Exklusivt

Hela två skilsmässor har gått igenom under tiden som dansbandet Arvingarna hängt ihop.
Nu berättar Tommy Carlsson om tankarna kring hur jobbet påverkade relationen som slutade i skilsmässa.
– Det är en svår grej att ta, säger Tommy till Hänt.
Så ser Tommys privatliv ut utanför Arvingarna: "Nörd"
0:47

Efter reklamen: Så ser Tommys privatliv ut utanför Arvingarna: "Nörd"

(0:47)

Slå på ljud

Inom några dagar har Arvingarnas krogshow I love Arvingarna premiär och repetitionerna på Kajskjul 8 är i full gång.

Trummisen och sångaren Tommy Carlsson, 54, är något oroade över hur allt ska hinna sätta sig inför premiären men tror att så länge alla lägger in en extra växel så ror gänget showen i land.

Tommy Carlsson om skilsmässan: ”Svår grej att ta in”

När Tommy inte står på scenen med Arvingarna så tillbringar han gärna tiden med familjen. Sedan 20 år tillbaka är Tommy gift med hustrun Linda Carlsson. Men det äktenskapet är inte det enda som Tommy ingått, han var nämligen gift innan han träffade Linda. För Hänt berättar nu Arvingarna-sångaren hur han ser på skilsmässan idag.

– Jag tror att det var väldigt bra. Man ska inte anstränga ett förhållande som man känner är på väg åt ett håll och då försöka hitta på grejer. Jag tror att vi tog ett väldigt rätt beslut jag och min ex-fru när vi gick skilda vägar, för alla, säger Tommy.

Även om en skilsmässa alltid är en sorg i sig så menar Tommy att det var dags för makarna att gå skilda vägar. En av anledningarna till att han och ex-frun inte fungerade ihop påstår Tommy är just arbetet med Arvingarna.

– Det märker jag att det förhållandet som jag har idag med min fru, det är ett helt annat förhållande än det jag hade på den tiden. Hon kom in i detta med öppna ögon och visste vad hon gav sig in på. Så var det inte med min ex-fru, det blev vi innan Arvingarna fanns och det är en svår grej att ta när man inte vet vad det handlar om, säger Tommy och fortsätter:

– Det kanske man inte vet alltid ändå. Men jag tycker att Linda, min nuvarande fru, för oss har det funkat jättebra med att jag har det här jobbet som jag har.

Renaida Brauns avslöjande om frieriet

Se klippet här!

Kollegans stöd till Casper efter skilsmässan med Helena

Tommy är inte den enda i Arvingarna som genomgått en skilsmässa. I februari avslöjade nämligen Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, att de beslutat sig för att skiljas. Casper visade sig ha träffat en annan, nämligen flickvännen Therese Andersson, 33, som han nu väntar barn med.

Du har även en bandkollega som nyligen genomgick en skilsmässa, har ni kunnat prata om det då du kanske har ett annat perspektiv än de andra i Arvingarna?

– Ja om vissa saker, man skiljer ju sig av olika anledningar. I Caspers fall har det varit mer stormigt om jag säger så, utan att... Han har väl haft lite andra problem att brottas med än vad jag hade. Men i stora drag så har man väl ändå lite tips man kan komma med gällande hur man kan göra i och med att vi båda skildes med barn också, säger Tommy.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN