Arvingarna-Kim om relationen till Helena Janebrink

Helena Janebrink, Casper Janebrink och Kim Carlsson
Exklusivt

Casper Janebrink och Helena Janebrink skilde sig tidigare i år efter 20 år tillsammans.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Arvingarna-medlemmen Kim Carlsson hur relationen till Helena ser ut idag.
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, Lars ”Lasseman” Larsson, 50, samt bröderna Tommy Carlsson, 54, och Kim Carlsson, 50, bildar tillsammans dansbandet Arvingarna.

Kim Carlsson är sedan 1998 är gift med hustrun Åsa Carlsson och kärleken blomstrar. Nyligen blev makarna dessutom morföräldrar till sitt första barnbarn.

Kim Carlssons kärlekslycka med hustrun Åsa

För Hänt berättar Arvingarna-medlemmen nu vad han tror är knepet till att paret lyckats varit tillsammans i så många år.

– Jag tror att våran nyckel är att vi gör ganska mycket saker tillsammans. Jag märker ändå många i ens bekantskapskrets där de alltid går ut på varsitt håll, killgänget och tjejgänget. Men vi är alltid ute tillsammans mer eller mindre. Vi trivs med det och har alltid gjort det. Så det är väl en del, att man gillar att umgås med varandra, säger Kim till Hänt.

Åsa och Kim

Åsa och Kim har varit gifta sedan 1998. Foto: TT

Någon som tillskillnad från Kim inte längre är gift är bandets frontperson Casper Janebrink. Det var nämligen i början av året som han och den tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, gick ut med att de ansökt om skilsmässa efter 20 år tillsammans. Några månader senare stod det klart att Casper träffat en annan kvinna – Therese Andersson, 33, och paret väntas nu få sitt första gemensamma barn inom några veckor.

Sanningen om relationen mellan Arvingarna-fruarna

Då Arvingarna hängt ihop sedan många många år tillbaka har bandmedlemmarna även relationer till varandras familjer. Arvingarna-fruarna har nämligen kommit att ses titt som tätt under årens gång.

– Lassemans fru Therese och min fru Åsa de umgås rätt så tight. Så vi gör ofta saker tillsammans, säger Kim.

Finns det någon viss anledning till att inte alla fyra fruar har umgåtts genom åren?

– Jag vet inte, det har nog varit så från början. Jag och Lasseman har hängt mycket för att vi är i samma ålder och har vuxit upp med samma kompisar i skolan.

Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's dance

Se klippet här!

Därför umgås inte Kim och Åsa med Helena Janebrink

Helena Janebrink har såklart som de andra fruarna varit en del av Arvingarna-gänget. Men hur ser det ut mellan henne och resterande Arvingar sedan skilsmässan med Casper? Det berättar nu Kim.

Jag gissar att Helena också varit en del av eran gemenskap, har du fortsatt kontakt med henne även nu efter skilsmässan?

– Det har hon varit, men vi har inte umgåtts så mycket genom åren privat. Jag och Casper, det har mer varit en arbetsrelation så vi har inte umgåtts så mycket med varken Casper eller Helena då, så då blir det väl naturligt nu att man glider i sär när det har blivit som det har blivit, säger Kim till Hänt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!