Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Arvid Stenbäcken bryter tystnaden om otroheten i Paradise hotel

07 maj, 2019 
Arvid Stenbäcken och Bella Andersson i Paradise hotel
I veckans Paradise hotel på TV3 får tittarna se Arvid Stenbäckens svek mot flickvännen Bella Andersson. Nu berättar Arvid om händelsen som påverkade kärleksrelationen.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Det är dags för finalvecka i årets säsong av Paradise hotel och nu återstår bara ett fåtal deltagare. I kvällens avsnitt tvingades Emma Hellström, 25, och Haidar Juma, 27, lämna, medan Arvid Stenbäcken, 26, fick komma tillbaka till hotellet.

Arvid åkte ut ur tävlingen förra veckan, precis som hans partner Gabriella ”Bella” Andersson, 24. Bella och Arvid fattade tycke för varandra redan under de första avsnitten och blev pojkvän och flickvän på lyxhotellet. Innan Bella Andersson lämnade inspelningen berättade hon att hon såg fram emot att träffa sin nya kärlek utan kameror.

Men när Arvid Stenbäcken återvände till hotellet utan sin flickvän var det istället Erica Lindberg, 22, som fångade hans intresse. Det hela slutade med att Arvid och Erica hade sex i poolen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag visste vad jag gjorde, ändå gjorde jag det. Jag har ingenting att försvara, sa en ångerfull Arvid efter händelsen.

Annons

Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel

Efter att tittarna fick se otroheten på tv valde Bella Andersson att kommentera händelsen på sin Instagram.

”Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella.

https://www.instagram.com/p/Bw1TPhRH38j/

Bella Andersson skriver även att hon inte tänker försvara pojkvännens beteende, men att hon heller inte tänker smutskasta honom samt att hon hoppas att ingen annan heller ska göra det.

Nu väljer även Arvid Stenbäcken att berätta om otroheten i en video på sin Youtube-kanal.

– Jag ligger med Erica där inne och det är egentligen då jag inser vilken jävla ångest jag har nu. Hur kunde jag svika den tjejen jag tycker om så här mycket? Jag kan inte förstå det än idag. Det finns inget försvar för det egentligen, jag gick bakom hennes rygg.

Annons

Arvid berättar vidare att han väntade ett par veckor med att berätta för Bella om sveket när han kom hem till Sverige.

– Jag och Bella hade en väldigt strulig period när vi kom hem och jag var övertygad om att jag inte hade en chans att få henne tillbaka.

Med tiden lyckades paret ta sig igenom den tuffa tiden och idag är de i en kärleksfull relation där de jobbar på att bygga upp en tillit på nytt.

– Jag älskar Bella så jävla mycket, det är verkligen tjejen jag vill vara med. Det jag gjorde i Mexiko är inte försvarbart på något sätt. Anledningen till att det hände tror jag är för att jag inte ville tro att någon hade kommit in på mig så mycket som Bella faktiskt hade gjort.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons