Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid Stenbäckens tårar efter otroheten i Paradise hotel

Arvid Stenbäckens tårar efter otroheten i Paradise hotel 2019.

Arvid Stenbäcken är otrogen mot Gabriella ”Bella” Andersson under inspelningarna av Paradise hotel. Efteråt drabbas han av ångest. ”Jag har tappat mig själv här inne,” säger han.
Slå på ljud

Det är finalvecka i Paradise hotel och de deltagare som är kvar gör allt för att ta sig till den omtalade kulceremonin. I kvällens avsnitt på TV3 får både Emma Hellström, 25, och Haidar Juma, 27, lämna, medan Arvid Stenbäcken gör storstilad comeback.

– På riktigt, tror ni att ni kan skicka ut ”spelvid”. Jag kommer alltid tillbaks, säger han när han än en gång checkar in på hotellet.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Förra veckan fick både Arvid Stenbäcken och hans partner Gabriella ”Bella” Andersson, 24, lämna. De fattade tycke för varandra tidigt i säsongen och blev ett par inne på hotellet. Bella såg fram emot att träffas utan kameror, men när Arvid än en gång tar sig in i spelet utan Bella är det en annan tjej som har fångat hans intresse, nämligen Erica Lindberg, 22.

– Fan också, jag är ett sånt fucking svin, men helvete vad sugen jag är på Erica, säger Arvid Stenbäcken.

Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson

Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson är idag ett par. De hittade varandra under inspelningarna av Paradise hotel.

Under en fest leker deltagarna snurra flaskan, och när Arvid får välja vem han vill hångla med är valet självklart. Erica är inte sen att besvara Arvids inviter.

– Alltså, Arvid är tillbaka och jag kan ju inte direkt säga att min fiffi är torr. Jag skulle ju lätt ha sex med Arvid alla dagar i veckan, säger hon.

Arvid Stenbäckens ångest efter händelsen i Paradise hotel

Senare under kvällen hamnar Arvid och Erica i poolen med varandra.

– Jag försöker tänka på Bella men just nu är det bara Erica. Fy fan, jag är en sån jävla hemsk människa. Jag vet att vi hade haft sådant sjukt bra sex också, sådant riktigt bra sex, säger Arvid.

Trots att de försöker undvika kamerorna så fångas de ändå på bild när de har sex med varandra. Efteråt ångrar sig Arvid djupt.

– Jag gjorde fel. Jag är äcklig bara. Jag visste vad jag gjorde, ändå gjorde jag det. Jag har ingenting att försvara. Jag har tappat mig själv här inne och det kommer min och Bellas relation… Jag ska berätta det för henne och sen kommer det vara slut, så får jag ha blicken framåt i livet. Det gör ont i mig att säga det men hon förtjänar en bättre kille, helt klart. En kille som tar hand om henne.

Arvid Stenbäcken och Erica Lindberg har sex i poolen i Paradise hotel

Här hettar det till mellan Arvid och Erica när de tror att kamerorna inte ser.

Bella har valt att inte kommentera händelsen, utan kommer istället att prata om det i programmet Paradise hotel – Efter festen som har premiär den 13 maj på Viafree.

Arvid Stenbäcken vill inte uttala sig av respekt för Bella. Han hälsar dock att han är ledsen för det som hände.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och på Viaplay.

LÄS MER: PH-profilen Arvid Stenbäcken föll 7 meter: ”Allt var krossat”

LÄS MER: Så mycket tjänar ALLA deltagare i Paradise hotel 2019

FOTO: Instagram, TV3

SENASTE NYTT!