LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bellas egna ord om Arvids svek i Paradise hotel: ”Gått vidare”

06 maj, 2019 
Bella anderssons egna ord om arvid stenbäckens otrohet i paradise hotel
Nu berättar Bella Andersson i egna ord om Arvid Stenbäckens svek i kvällens avsnitt av Paradise hotel. ”Han svek mig på de mest vidriga sätt en människa kan göra”, säger hon om händelsen.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Finalveckan i årets säsong av Paradise hotel är igång och deltagarna som är kvar går på helspänn, och gör allt för att ta sig till den slutliga finalen. I kvällens avsnitt får både Emma Hellström, 25, och Haidar Juma, 27, lämna, medan Arvid Stenbäcken kommer tillbaka till hotellet.

Förra veckan fick både Arvid och hans partner Gabriella ”Bella” Andersson, 24, lämna. Arvid och Bella hittade varandra snabbt när Arvid första gången klev in som en joker i huset, och när Bella fick lämna Paradise hotel berättade hon att hon såg fram emot att träffas utan kameror.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men när Arvid än en gång tar sig in i spelet utan Bella har Erica Lindberg, 22, fångat hans intresse.

– Jag försöker tänka på Bella men just nu är det bara Erica. Fy fan, jag är en sån jävla hemsk människa. Jag vet att vi hade haft sådant sjukt bra sex också, sådant riktigt bra sex, säger Arvid i programmet.

Deltagarna i Paradise hotel 2019.
Deltagarna i Paradise hotel 2019.

Det slutar med att Arvid och Erica har sex i poolen. Efter händelsen ångrar han sig djupt.

– Jag visste vad jag gjorde, ändå gjorde jag det. Jag har ingenting att försvara. Jag har tappat mig själv här inne och det kommer min och Bellas relation… Jag ska berätta det för henne och sen kommer det vara slut, så får jag ha blicken framåt i livet. Det gör ont i mig att säga det men hon förtjänar en bättre kille, helt klart.

Annons

Bella om händelsen

Nu berättar Bella hur hon har reagerat på det som hände mellan Arvid och Erica när hon lämnat hotellet.

Tack för allt fint ni skriver till mig och stöttar mig genom denna kväll. Jag uppskattar det så mycket. Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skriver Bella på sin Instagram story. Hon fortsätter:

Jag vill inte skydda honom och kommer inte heller göra det, då jag tycker att han får stå för att han svek mig på de mest vidriga sätt en människa kan göra. Men jag tänker heller inte slänga skit på honom “då jag slängde all min skit på han för ett halvår sedan” och jag vill inte att ni gör det heller, så snälla respektera det.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och på Viaplay.

FOTO: TV3

Annons