Arvid Stenbäcken om sexmissbruket – räddningen efter svåra tiden

Arvid Stenbäcken

Paradise hotel-aktuella Arvid Stenbäcken hade det tufft under flera år.
I en intervju med Expressen berättar han nu om sina olika missbruk.
– Inga gränser, säger han.
Slå på ljud

Realitystjärnan Arvid Stenbäcken är känd för sin medverkan i dokusåporna Paradise hotel och Ex on the beach. Han är även känd för sitt stormiga förhållande med Bella Andersson, som även hon har varit med i programmen.

För ett par år sedan fick Arvid sin adhd-diagnos. I en intervju med Expressen berättar han nu hur bristen på hjälp ledde in honom på en tuff bana i livet.

Arvid Stenbäcken om sexmissbruket

Realityprofilen berättar att han i många år hade ett väldigt destruktivt levnadssätt.

– Jag hade inga gränser oavsett vad det gällde. Om det var alkohol eller fest eller droger eller om det var att hitta tjejer. Det känns som att jag alltid tog det till det extrema, berättar han innan han fortsätter:

– Och det är ju inte så att man bara kan ta en tablett och så är det bra, det är ju inte så det fungerar. Utan man får lära sig jobba med sin adhd. Men det sköna är att efter så många år som man har känt sig annorlunda och alltid undrat vad som är annorlunda med en, få svar på det.

Ellinor Svensson, som håller i intervjun, säger att hon har hört något om att Arvid har varit sexmissburkare, vilket han bekräftar är sant.

– Jag missbrukade allt jag kunde missbruka. Jag var ju kicksökare oavsett vad det var. Jag var aldrig tillfredsställd. Aldrig. Det spelade liksom ingen roll utan det fanns inget stopp på mig. Jag var aldrig nöjd oavsett situation. Jag ville alltid ta mer, alltid ligga mer eller träffa fler. Oavsett vad det var så gjorde jag det destruktivt på något sätt, säger han.

Så mår Arvid Stenbäcken idag

Drygt två år har gått sedan det var som värst för Arvid, men även det här året har han stött på en hel del motgångar.

– Idag mår jag bra. Eller jag mår okej. Det har varit ett väldigt tufft år och jag tog väldigt hårt på uppbrottet från Bella, säger han innan han fortsätter:

– Mina tankar var ju att jag skulle resa, vlogga och ha Bella i mitt liv och helt plötsligt så hade jag inte Bella och jag kunde inte heller ut och resa. Så det kändes bara som att allt fallerade.

På pressträffen för Paradise hotel berättar han också för Hänt att han även har haft det tufft ekonomiskt.

– Jag investerade väldigt mycket utav mina hårt sparade pengar i något som corona drabbade. Så det har varit ett tufft år. Jag jobbar stenhårt för att behålla firman. Men jag hoppas på det bästa. 2021 blir mitt år, säger han.

LÄS OCKSÅ: Bella Anderssons beslut i nya kärleksrelationen efter sveket

LÄS OCKSÅ: PH-Bellas mystiska besked om kärleksrelationen

SENASTE NYTT!