LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

PH-Bellas mystiska besked om kärleksrelationen

30 jan, 2020 
Bella Andersson.
Paradise hotel-profilen Gabriella Andersson har funnit kärleken.
– Jag är i ett förhållande, säger hon i en video på Youtube.
Annons

Theos kärleksbesked efter PHBrand logo
Theos kärleksbesked efter PH

Arvid Stenbäcken, 26, gjorde sin andra säsong av TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel när han träffade Gabriella ”Bella” Andersson, 25, som också medverkade i programmet. Det dröjde inte länge innan de båda fattade tycke för varandra – och under säsongen fick tv-tittarna se starten på en kärlekssaga som skulle fortsätta även när kamerorna slocknat.

Förhållandet började dock dramatiskt – då Arvid redan under Paradise Hotel var otrogen med en annan tjej inne i huset. Paret verkade sedan komma vidare från det som hänt och var tillsammans fram till förra sommaren – då de valde att gå skilda vägar.

– Vi två just nu, alltså komplicerat… Jag vill inte dela med mig av någonting utan att han är med på det heller. Jag vill inte göra det mot honom. Det jag kan säga är… jag tycker det handlar mycket om respekt från bådas håll. Vi har levt med varandra, vi har älskat varandra och vi älskar varandra fortfarande, inget snack om saken, sa Bella Andersson då på sin Instagram.

Annons

Men nu har Bella blivit kär igen och är i ett förhållande. Det är under en frågestund i en video på Youtube som hon berättar nyheten.

– Jag är i ett förhållande, så jag är inte singel, säger hon.

Flyttade till honom i Göteborg

När hon får frågan varför hon flyttat till Göteborg säger hon att hon gjorde det för sin pojkväns skull.

– Jag flyttade till Göteborg på grund av min kärlek och jag klarar inte av att ha distans. Jag kommer inte gå ut med allting än, jag känner mig inte redo för det än. Jag tror många förstår och jag tror många spekulerar men jag är inte redo, säger hon och fortsätter:

– Jag vill själv känna mig redo. För just nu kämpar jag för mig och vårt förhållande. Även han kämpar mycket just nu.

Hon får även frågan om hon skulle kunna tänka sig vara med i Paradise hotel igen, ”om inte hon och Arvid var tillsammans”.

– Jag vet inte vem som sagt att det är Arvid som är min pojkvän, kanske det, vem vet, det vet bara jag. Men nej jag hade inte velat göra Paradise Hotel en gång till. Jag känner mig faktiskt klar med det, det gav inte mig det jag ville. Alltså det var en rolig upplevelse men jag tror inte att Paradise hotel är något man borde göra mer än en gång. Sen tror jag inte upplevelsen blir lika bra och magisk som första gången.

Annons

Följarna spekulerar i både Bella Anderssons och Arvid Stenbäckens kommentarsfält om det är de två som är ett par igen. Även Arvid har berättat att han träffat någon i en video på Youtube, där han säger att han firade nyår med någon väldigt speciellt. Arvid bor också i Göteborg och har synts till på vissa av Bellas Instastorys.

När Hänt kontaktar Gabriella Andersson bekräftar hon att hon är i ett förhållande men avböjer att kommentera ytterligare. 

FOTO: Maja Suslin / TT/Eero Hannukainen/TT/

Annons