LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Anderssons beslut i nya kärleksrelationen efter sveket

15 jul, 2020 
Bella Andersson
Bella Andersson berättade nyligen att hon fått sitt hjärta krossat ännu en gång.
För Hänt avslöjar nu dokusåpa-profilen att kärlekslivet plötsligt ser annorlunda ut och att den nya killen återigen finns med i bilden.
– Vi tycker om varandra väldigt mycket, säger Bella till Hänt.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

Bella Andersson, 24, blev ett välkänt ansikte när hon medverkade i Paradise hotel. Under inspelningen av dokusåpan fann hon kärleken i Arvid Stenbäcken, 27, och duon kom att ha ett omskrivet förhållande.

Efter att relationen fått sig ett slut begav sig både Bella och Arvid till inspelningen av Celebrity Ex on the Beach. I dokusåpan har Dplay-tittarna under våren kunnat se dem i både gladare och mer ledsamma stunder.

Nya kärleksbesked efter sveket

Flera månader har nu gått sedan inspelningarna i Brasilen och mycket har skett sedan dess. Nyligen publicerade Bella en video på sin Youtube-kanal där hon berättade att hon träffat en ny kille. Relationen hade dock inte fått en allt för bra start då Bella berättade att killen gjort henne besviken.

– Det är skittråkigt att jag har öppnat mitt hjärta för en kille och han krossade det, sa Bella i videon.

När Hänt når Bella några dagar senare visar sig relationen se helt annorlunda ut. Bellas kärleksliv går nämligen strålande efter att hon och killen hittat tillbaka till varandra.

Annons

– Det har varit lite upp och ner. Sen hittade jag en kille som jag verkligen fick tycke för, väldigt mycket. Sen hände lite saker men nu är vi på banan igen och det känns bra, så just nu går det bra, säger Bella till Hänt.

Bellas nya beslut för relationen

Killen som fångat Bellas hjärta kommer dock få fortsätta vara hemlig ett tag, förklarar hon.

– Han är inte offentlig och jag kommer inte gå ut med min kärleksrelation så längre heller, säger hon och fortsätter:

– Det blir väldigt tufft. Det är mycket bättre om något händer, att inte ha gått ut med det. För då blir det inte så himla påtagligt och offentligt.

Men att relationen inte gick som en dans på rosor sticker Bella inte under stolen med. Däremot kan hon inte förstå följarnas spekulationer.

– Folk tror att allt handlar om otroheter. Det behöver inte alltid vara så bara för att det är ett svek.

”Tycker om varandra väldigt mycket”

Bella skulle i nuläget inte kalla den nya killen för sin pojkvän men vad som framgår under intervjun är att de känner varandra väldigt bra.

Annons

– Det är inte min pojkvän. Vi träffas och har kul. Vi tycker om varandra väldigt mycket. Vi är på samma plan men jag är inte klar med vissa saker. Jag känner att ett förhållande kanske inte är rätt just nu och han vill flytta utomlands. Det är mycket som spelar roll och tiden kanske inte är rätt, säger Bella Andersson och fortsätter:

– Men det som är skönt är att det är en kille som jag har känt sedan jag var tolv år, vilket betyder att vi skulle ju vara väldigt bra vänner även om vi skulle välja att inte bli någonting. Det är ändå nice att hänga med någon som man tycker är skön och snygg och attraheras av.

FOTO: Maja Suslin/TT

Annons